Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan vegyem rá a barátnőmet, mivel tudnék segíteni?
ha nem érzi a párod magától azt, hogy örömet szeretne neked is szerezni, akkor még vagy túl fiatal, vagy pedig ő is abban a "betegségben" szenved amikor kiskorában az anyja mindig rákiabált ha véletlenül hozzáért a saját nemi szervéhez. Magyarán meg gyűlöltették vele.
Nekem is volt egy ilyen barátnőm. Mindent meg próbáltam vele. sokat beszélgettem vele ezekről a dolgokról, de számára ez undorító volt. Még csak megfogni sem akarta. Mert hogy én azzal pisilek, ő tuti nem nyúl hozzá. 3évig próbálkoztám mert úgy éreztem megéri a szenvedést. De végül beláttam, hogy semmit nem tehetek.
próbáld meg kissé feltűnőbben nyomatékosítani számára azt hogy te mennyire élvezed mikor huzogatja. sőt mondhatod is neki közben hogy - jajj ez nagyon jó, kérlek csináld még........ bla bla tudod te ezt
hátha ettől kedvet kap és jobban beleéli magát
Ha szuz akkor fel hogy bena lesz. Ha legkozelebb egyutt vagytok simogasd es fogd meg a kezet vezesd a peniszedre fogd ra a kezet es mutasd meg neki milyen ritmusban tetszik neked es mi a jo. Te csak utanna nyulj hozza ha mar jatszott kicsit veled kozben nyugodtan csokold meg fogdosd hatha feltuzeli. A szopasrol meg beszelj vele mert nem lehet a szajaba nyomni :D annal megertem hogy fel hogy fajdalmat okoz. Szerintem a baratnod legnagyobb baja hogy nem akar neked csalodast okozni.
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!