Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A barátnőmet most kinevessem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőmet most kinevessem vagy szájbavágjam?

Figyelt kérdés
Este rá írta filccel a farkamra hogy kiskuki aztán verte de olyan gúnyos mosollyal! Szerintem ki fogom dobni! Pedig átlag vagyok! 16 cm.
2015. jún. 4. 05:45
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Akkor dobd ki, nem kell neked no.
2015. jún. 4. 05:47
 2/15 A kérdező kommentje:
De kell csak nem ilyen szemét!
2015. jún. 4. 05:50
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
Lehet csak poénnak szánta :D
2015. jún. 4. 05:51
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
Nem az a lenyeg hogy rairta-e, hanem az, hogy mekkora betukkel
2015. jún. 4. 06:08
 5/15 anonim ***** válasza:
50%
mondd meg neki,hogy keressen egy lovardát ha viszket a luka.
2015. jún. 4. 06:18
 6/15 anonim ***** válasza:
Kicsi a pö@söd :D :D
2015. jún. 4. 07:07
 7/15 anonim ***** válasza:
75%

A helyedben nem közelednék hozzá szexuálisan hetekig, ha ő tenné, finoman lepattintatnám. Ha előbb-utóbb szeretné tudni az okát, megmondanám, hogy vettem múltkor a célzást, és ismerkedem mással, ő is nyugodtan kezdje el keresni azt a férfit, akinek majd mást fog írni a farkára.

Vagy vegyél neki egy olcsó, alsó kategóriás dildót, jelölt be rajta alkoholos filccel a 16 centit, és nézzétek meg közösen, hogy egészen pontosan hány centit tud befogadni. Garantáltan nem csak számodra lesz tanulságos.

Vagy kezdj el mesélni neki arról kellő átéléssel és lelkesedéssel, hogy a számodra legizgatóbb punci hogyan néz ki az övéhez képest.

Vagy vizsgáld meg azt a kérdést, hogy a barátnőd miért nem tisztel téged. (Nő létemre úgy gondolom, hogy ha egy nő szereti és tiszteli a párját, akkor akkor sem tesz ilyet, ha 10 centis a pénisze.)

Vagy keress egy olyan barátnőt, akinek az érzelmi intelligenciája túlszárnyalja a jelenlegi barátnődét.

Amúgy szeretném azt hinni, hogy a nap első kamu kérdésével van dolgunk, de könnyen lehet, hogy én vagyok túl optimista.

2015. jún. 4. 07:22
 8/15 A kérdező kommentje:
A másik ember szenvedésén mit tudnak egyesek élvezkedni? Az utolsó mondott hasznosat is legalább! Amúgy is azt éreztem kevés vagyok neki! Ezek után meg nem viselem el az ágyamban.
2015. jún. 4. 07:54
 9/15 anonim ***** válasza:
0%
Vegyél egy nagy hajlakos flakont vagy egy 25 cm feletti mű farkat nagyon vastagot. Fektesd le és csinálj úgy mintha semmi nem történt volna csak szeretkezni akarsz. Amikor hagyná és szétteszi akkor kapd elő és mond azt: Az én farkam kicsi volt na akkor ez biztos nem lesz az. Én nyomd föl nekem minden előkészítés nélkül teljes erőből tövig. Ha síkit vagy ordít vagy rúgkapál akkor mond ártatlanul: Nem értem, én azt hittem a nagyot szereted!
2015. jún. 4. 09:08
 10/15 anonim ***** válasza:
Nem nekem a nőnek tövig!
2015. jún. 4. 09:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!