Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A barátnőmet most kinevessem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőmet most kinevessem vagy szájbavágjam?

Figyelt kérdés
Este rá írta filccel a farkamra hogy kiskuki aztán verte de olyan gúnyos mosollyal! Szerintem ki fogom dobni! Pedig átlag vagyok! 16 cm.
2015. jún. 4. 05:45
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Póénak jó de én nem akarok fájdalmat okozni neki! Kezdem azt hinni hogy ez a 15 cm átlag csak mese. Krisztinek is én voltam a "legkisebb" pasija, pedig volt már pár pasija.
2015. jún. 4. 09:12
 12/15 anonim ***** válasza:
Hát, Te sem vagy százas, ha hagytad... Szóval szerintem összeilletek.
2015. jún. 4. 09:31
 13/15 anonim ***** válasza:
Ő okozhat fájdalmat neked. Ki is nevethet. Te meg nem teszed meg neki hogy érezze a törődést. Akkor hagyd hogy kigúnyoljon. Onnantól ne kérj tanácsot . Viseld el.
2015. jún. 4. 10:27
 14/15 anonim ***** válasza:

# 10

Már késő! :-)))

De gondolom, te sem gondoltad komolyan, amit írtál, és tisztában vagy vele, hogy akár veled tenné, amit javasoltál, akár a barátnőjével, az - amellett, hogy elég szánalmas lenne egy olyan szakítás helyett, ami mellett megőrizheti egy férfi az emberi méltóságát - konkrétan kimerítené a szexuális erőszak fogalmát, annak minden jogi következményével.

Ha nekem egy férfi valaha bármi bántó, gúnyos megjegyzést tenne a puncimra, akkor ott és akkor vennék tőle egy érzékeny búcsút, nem pedig azon törném a fejem, hogy a következő orális kényeztetésnél hogy fogom lenyúzni a makkját a metszőfogaimmal megtorlásképpen. :-))

2015. jún. 4. 10:42
 15/15 anonim ***** válasza:
Te meg Ird rá a csöcsére fonnyat csöcs :D Fifty Fifty alapon :D
2015. jún. 4. 13:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!