Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mivel vegyem rá a páromat, hogy jobban kívánjon és többet szexeljünk?
20/L vagyok :) 15 hónapja vagyunk együtt ő 22 éves. Kb 3 hónapja gyakorlatilag együtt élünk. Én elég hiperaktív vagyok szexuálisan.. naponta-2 naponta voltunk együtt, de kb 1 hónapja 5-6 naponta max... akkor sem azaz igazi szeretkezés.. mindig én kezdemenyezek, de neki nincs kedve, faradt, kivan repedve..vagy tudomast sem vesz rolam es tv-zik... stb kifogasok..
már elég rosszul érzem magam... nem tudom mit tegyek.. ennyi volt? Nem kellek mar neki? :'( idegileg kikeszit ez a szinte semmi szex...
Tipp, hogy mivel tudnék új életet hozni a szexbe?
Köszönöm :) Ő az első barátom, első csók, első szex.. lehet csak ezért nehéz, de lépnem kéne?
az elmúlt 1 hónapot leszámítva nagyon jó volt vele.. Nagyon élveztem a szexet vele. Csak amikor már Én kezdeményezek és elkezdem leszopni ő meg mintha észre sem venné tv-zik tovább az elég rosszul esik...
nő, aki szexelni akar?
csak egy kicsit kamu ez a kérdés :)
óóóh én exem is ilyen volt...
és hát igen hiába próbálkoztam, fogdostam, meztelenül mászkáltam előtte, lesz*arta, gépezett tovább.
igazából ez nem javult :/ szakítottam vele, emiatt IS, de nem csak ezért.
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!