Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan érjem el, hogy többször...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan érjem el, hogy többször kívánjon meg a barátom?

Figyelt kérdés
Sok ötletet kérek! :P

#kívánás #több sex
2013. márc. 24. 16:45
1 2
 1/11 anonim válasza:
Öltözz lengébben amikor együtt vagytok.
2013. márc. 24. 16:47
 2/11 A kérdező kommentje:
Ennél azért kicsit jobb ötletekre számítanék. Mit csináljak, hogyan kezdeményezzek,vagy vmi különleges extra dolog esetleg? Fiúk, titkos vágyaitok írjátok! :D
2013. márc. 24. 16:54
 3/11 anonim ***** válasza:
Együtt laktok?
2013. márc. 24. 17:03
 4/11 A kérdező kommentje:
Igen, még két hétig. (külföldön dolgozunk és vége lesz a melónak, otthon nem lakunk együtt)
2013. márc. 24. 17:11
 5/11 anonim ***** válasza:
Várd otthon meztelenül!
2013. márc. 24. 17:17
 6/11 A kérdező kommentje:
Nem jó, mert én végzek később... :D
2013. márc. 24. 17:20
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Hát az nehéz ügy mert ugyebár mégsem mehetsz meztelenül haza :D
2013. márc. 24. 18:28
 8/11 anonim ***** válasza:
Viccet félretéve, mindenkit más izgat fel, te ismered őt. Engem pl felizgat ha egy nő nyalogat és harapdál, de őt lehet hogy idegesíti. Neked kéne legjobban tudnod hogy mivel tudod beindítani. És ha sehogy nem akar működni, van egy tribulus terrestris nevű gyógynövény kivonat, sok termékben megtalálható és viszonylag veszélytelen vágyfokozó és pozencianövelő. Kúra jellegűen kell szedni a hatását egy-két hét után fogja érezni, két hónap szedés után szünetet kell tartani. Én eddig csak egyszer szedtem ilyet (scitec tribu x nevű termék volt), igaz én gyúráshoz szedtem mert fokozza a szervezet tesztoszteton termelését és ezáltal az ember fizikai erejét, de mellékhatásként igencsak éreztem a vágyfokozó hatását (aminek akkor annyira nem érültem mert pont akkor nem volt barátnőm és szenvedtem a vágytól rendesen) :D
2013. márc. 24. 18:37
 9/11 A kérdező kommentje:
hú köszi, ez jó, mert ő is szokott edzeni, mondjuk nemtom h használná-e. egyébként meg nem tudom, impotenciával nincs gondja, mert állni mindig áll ha kell ...
2013. márc. 24. 22:23
 10/11 anonim ***** válasza:

öltözz be latexba, kötözd ki vagy ő téged, legyél domina... a lehetőségek határtalanok :)

leírtam pár vágyamat, de igazából a barátodtól függ h ő mit szeret!

2013. márc. 25. 00:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!