Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon jó nő vagyok, de a pasim heti 4nél többször nem akar szexelni, mi a baj?
folyton bókol,imád,szeret,minden nap elmondja,hogy a világ legkívánatosabb nője vagyok,de valamiért mégsem szexelünk minden nap,pedig én igényelném,és ő is elég szexuális.nem vagyok egoista,de tényleg külsőre nagyon vonzó vagyok,nem csak a saját véleményem szerint.lelkileg tökéletes minden,és nem üresfejű szépség vagyok,tehát ez sem lehet baj.különben iszonyatosan jól elvagyunk,csak emiatt aggódom picit.párok,nálatok heti hány szex van?nekem nagyok az igényeim
(nem fogom megcsalni senkivel,ilyen választ nem kérek,köszi)
Vagy nem vagy elég nedves, vagy túl tág vagy. Nekem is volt olyan csajom, akinél mindkettő tulajdonság megvolt... hát én sem voltam nagyon oda a szextől.
Ha nem vagy elég nedves, lehet, hogy az a baj. Az úgy tényleg szar. De azon lehet segíteni.
Kérdezd meg tőle, bizalmasan és őszintén, hogy száraznak talál-e odalent. Én sem mertem megmondani neki, nehogy megsértsem.
Vagy lehet az a baja, hogy mivel szép vagy, körülugrálnak a pasik, és viselkedtél úgy, hogy megingott a bizalma benned, ezért nem tud önfeledten szexelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!