Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
9 éve vagyok eggyütt a barátommal, most vagyok 32 éves. Még nincs gyerekünk. Én az első 3-4 évben még hetente többször kívántam vele a szexet, de már évek óta csak kb:2 hetente elég lenne, sőt akár havonta 1x is. Veletek is így van?
Szereted??
Hány éves vagy? (bocsi)
Hát bizony.
32 évesen elfordulni a szexualitástól, az legalábbis hiba.
Be inkább baj. Kár!
Tudod ,a szexualitás elmaradásával romlik a kapcsolat is. Azok a párok akik rendszeresen élnek szexuális életet, a kapcsolatukat harmonikusabbnak találják.
És igen. Ha átmeneti lenne a szexhiány ,akkor semmi gond, de nálad tartósan gond van.
Na én hasonló cipőben voltam! 5 évig jártam az exemmel (29 vagyok), eleinte én is hetente többször kívántam (ez így a normális), aztán ahogy teltek az évek, ritkultak, volt úgy hogy nem volt kedvem, de " evés közben megjött az étvágy" :)!Utána jött az ami most nálad! Bár az én esetem annyiból más, hogy a végén már nem szerettem (elmúlt)!
Ellenpélda: az egyik barátnőm kb. 10 éve van a férjével (gyerek is van, de mikor még nem volt akkor is) elég sűrűn csinálják :)!Tény: a fickók kanosabbak
Próbáljátok feldobni vmivel a sexet. Izgató előjáték, vagy extrém hely, próbáljatok ki más pózokat ...
Ha ez sem dob fel, akkor tényleg gondolkozz el azon, hogy szereted e még, vagy csak a megszokás ami mellette tart!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!