Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátommal lassan másfél eve vagyok egyutt, nekem ő az első szerelem, az első komoly kapcsolat. A lentiek alapjan neki is?
Abszolút lényegtelen dolgokon agyalsz. Természetes, hogy szerette a párját, hiszen valamiért együtt voltak évekig, ami azért ilyen fiatalon valljuk be nem mindennapos. Olyan dolgokat éltek meg közösen azzal a lánnyal, amit mással nem, illetve más valaki sok emberen "megy végig" mire átéli ezeket, ők együtt léptek meg mindent. Abszolút természetes, hogy fontos szerepe volt az életében és már amikor összejöttetek el kellett volna fogadnod, hogy ez mindig is így lesz.
Ha lezárta a kapcsolatot, akkor nincs miért aggódnod. Én is mindig azt hiszem adott kapcsolatban, hogy szerelmes vagyok, aztán jön a következő, valami még intenzívebb érzéssel és akkor úgy látom, hogy az előző kapcsolatomban nem is voltam igazán szerelmes... Lehet nála is hasonló van. A lényeg, hogy bízz benne és ne a múltban vájkálj, annak már úgy sincs jelentősége. Mit foglalkoztat téged, hogy szerelmes volt-e előtted abba a lányba, avagy sem? A TI kapcsolatotokkal kéne foglalkoznod, nem az exekkel!
Ezt úgysem fogod sehonnan megtudni, pláne nem innen. Néhány tényből én, illetve az itt levők nem tudhatják, hogy valójában mi is volt közöttük. A lényeg, hogy a lány örökre fontos helyet fog betölteni a párod szívében/lelkében, de ha ez nem hatalmasodik el, akkor nincsen ezzel semmi baj.
Amit tehetsz, az az hogy bízol benne!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!