Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudom elérni, hogy egy fiú aki mindent megoszt velem, ne csak barátként tekintsen rám, hanem nőként?
Figyelt kérdés
Egyenlőre ő csak barát barátnőnek lát, pedig már le is feküdtünk egymással...én őt szeretem, de ő nem akar kapcsolatot :(...Változhat ez?2011. dec. 23. 13:45
1/13 anonim válasza:
Így, hogy odaadtad már magad neki? Nehezen. Megkapta amit tőled akart azt' ennyi.
2/13 anonim válasza:
Pont azért nem fog nőként tekinteni rád, mert kapcsolat nélkül lefeküdtél vele. Így csak egy ribancnak tart, és valljuk be, nem alaptalanul.
3/13 anonim válasza:
Ez hülyeség. Miért tekintené ribancnak? Egyszerűen csak nem fűzi hozzá romantikus kapcsolat. A szexuális feszültség két ember között (amit az okoz, hogy nem fekszenek le egymással) sokszor hoz létre szerelmi kapcsolatot. De ha már "megvoltál neki" és nem lett belőle "több", akkor ebből már nehezen hozható ki komolyabb kapcsolat.
4/13 anonim válasza:
utolsónál a pont. Ettől nem vagy ribanc, csak egy olyan csaj, akit kedvel, meg jó volt veled, de nem te vagy az igaz...
5/13 A kérdező kommentje:
Azért ez nem ennyire egyszerű, mint gondoljátok, sajnos :( Ugyanis kb 5 hónapja találkozgattunk, igaz nem volt semmi, se csók, se egyéb, egyszer rákérdeztem, hogy miért, és mondta, hogy bizonytalan magában meg az új kapcsolatban, 4 év után szakított a volt nőjével. De nagyon tetszem neki, külsőleg, belsőleg, éreztem, hogy bizonytalan, ezért nem is őröltettem... És mikor megtörtént az este, hogy odaadtam magam, azt hittem végre megtört a jég, hogy összejövünk, de utána közölte velem, hogy még mindig bizonytalan, élvezi a szabadságot, hogy a munkájára figyelhet. Azt hogy miért kapta el a hév, nem tudott normális választ adni :( Neki sem, és nekem sem volt még egy éjszakás kapcsolata...Szóval a ribanc dolgot kikérem magamnak!
2011. dec. 23. 13:59
6/13 anonim válasza:
Nem vagy ribi, csak könnyen kapható. Az ilyen nőkkel meg nem sokan akarnak komoly kapcsolatot...
7/13 anonim válasza:
Jó kikérheted a ribancos dolgot magadnak de attól még olcsó szajha vagy !
8/13 anonim válasza:
Sajnos a kérdésre nem tudok megfelelő választ adni, viszont a kérdezőt nem értem,miért kell leribancozni.Nem olyannal feküdt le,akivel épp akkor találkozott,és nem is érzelmek nélkül.
9/13 anonim válasza:
érdekes, hogy ennyire ribancoznak egyesek... azért én mégis azt mondom, hogy több vagy neki. Ha kicsit ügyes vagy, simán beléd esik. Ne akadj le róla, keresd, írj neki. Hangsúlyozd, hogy milyen jót tett veled, csak vele tudsz mindent megbeszélni stb. Aztán ha még mindig bizonytalann, tegyél úgy mintha már te is az lennél. Esetleg mást kéne keresni... tudod egy kis féltékenység :D
Simán tudod úgy csavarni, hogy pár nap és már ő keres téged
10/13 A kérdező kommentje:
Jah, érdekes a ribancozás, kíváncsi vagyok az átlagéletkorra :D mindegy is, én nem érzem magam ribancnak, mert nem egy discoban összeszedett akárkivel feküdtem le nulla ismeretséggel. Főleg, hogy nekem a szex nem megy érzelmek nélkül, de bizonyára abból az egy mondatból baromira kiismertetek, köszi!!! Utolsónak köszönöm, egy kis reményt adtál most. Igazából fogalmam sincs mi lenne a jó stratégia, kicsit hagyni a fiút, hogy gondolkodjon, hátha elkezdek hiányozni neki, vagy keressem továbbra is? Tényleg nagyon jól kijövünk egymással, nem akarom elveszíteni csak ezért :(
2011. dec. 23. 19:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!