Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudom elérni hogy ne csak barátként tekintsen rám?
Figyelt kérdés
Azt mondta nekem, hogy nagyon szeret de egyenlőre csak úgy mint egy barátot. De én úgy érzem többre vágyom. De sajnos neki most van barátnője, ezért még rosszabb. Habár nem ismerem a lányt de akkor se szeretnék vele szemétkedni és tönkreteni a kapcsolatukat. De úgy érzem nem tudom a srácot elfelejteni..
15/L
2010. febr. 22. 21:40
1/4 anonim válasza:
mutasd meg a cicidet webcamon, tuti nem fog leszállni rólad, de feleségül se fog venni, bár kitudja
2/4 anonim válasza:
Nem szeretnél szemétkedni,sem tönkretenni a kapcsolatukat.
Evidens,hogy ez esetben békén kell hagynod.Ne akarj elérni Nála semmit,ha így gondolod,és gondolj arra,mennyi szabad pasi rohangál a világban!
3/4 anonim válasza:
Térdelj le és szeresd. Akkor nem csak barátként néz rád:D
4/4 anonim válasza:
"Hogyan tudom elérni hogy ne csak barátként tekintsen rám?"
Menj hozzá.... hidd el, az ellenséged lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!