Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, hogy ne csak barátként tekintsen rám?
Figyelt kérdés
Van egy fiú akivel kb. másfél éve vagyunk barátok. Én többet szeretnék,mint barátság. Mindent meg tudunk beszélni egymással, valamikor 2 puszival búcsúzunk, és egyszer volt, hogy leültünk egy parkba egy padra beszélgetni és én az ölébe ültem. Szerintetek mit tegyek,hogy kettőnk között ne csak barátság legyen? Más fiú-lány barátságban is beül a lány a fiú ölébe?2010. nov. 20. 12:17
1/8 A kérdező kommentje:
és az a gond,hogy úgy érzem ő szeretetet érez irántam és nem testi vonzódást :s ( pedig nem vagyok csúnya)
2010. nov. 20. 12:19
2/8 anonim válasza:
nekem van fiú barátom... én oyat szoktam,h megölelem és smizem:D na ez se a legjobb ugye... ölébe még nem ültem:)
3/8 anonim válasza:
Csókold meg, mi bajod lehet belőle? Esetleg egy kis alkohol előtte, az mindig segít.:)
4/8 anonim válasza:
Nekem is van egy lány barátom és még több is van egy ölbe-ülésnél, nem szexre értem, hanem elaltatom, simogatom, néha egy kis masszírozás, vagy hülyeségböl úgy megfogom a seggét persze lehet h ezeket nem kéne de nincs semmi sem az ellenére neki....
Szerintem vagy csókold meg vagy mond meg neki hogy mit is akarsz tőle, mert ha csak kedveskedsz vagy simogatod azzal nem jutsz előrébb!
5/8 anonim válasza:
itasd le, smárold le. vagy idd le magad és smárold le.
6/8 anonim válasza:
az hogy beleülsz az ölébe szerintem elég :) meg csókold is :D közbe :D
7/8 A kérdező kommentje:
Az a gond,hogy egy baráti körbe tartozunk és ha elutasít akkor mindenki tudni fog erről. meg az is lehet,hogy elmondaná a többiknek,hogy meg akartam csókolni. jajj nem merem :((
2010. nov. 20. 15:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!