Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogy érjem el h ne csak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy érjem el h ne csak barátként tekintsen rám?

Figyelt kérdés
A sráccal nem rég ismerkedtünk meg..azóta minden nap beszélünk msnen 3-4 órát.Az a bajom, hogy ő túl nyuszi, és "nem veszi észre,ha egy lány közelít", ezt ő is megmondta nekem, meg hallotam másoktól is.Amúgy szokszor találkozunk, de mindig én hívom talira..:S Nekem kellene lépnem? Nem veszem így el a pasi "vadázó életmódját"? Ez alatt azt értem ,hogy a pasik szeretik ,ha vadászhatnak a lányra...és úgye most tökre úgy néz ki h nekem kell lépnem felé...a barátnőim azt modnják, hogy tuti lesz vmi, mert mondd nekem olyasmiket, amiből ez derül ki. Am meg ő nagyon nehezen nyíló típus. Ja és msnen mindig ő ír rám.
2010. aug. 11. 22:09
 1/5 anonim válasza:
Beszélj vele. Mi rossz van abban ha a lány kezdeményez? Ha nekem tetszene én is tudtára adnám...
2010. aug. 11. 22:14
 2/5 anonim ***** válasza:
ha akarsz tőle vmit mindenképpen te lépj! :D
2010. aug. 11. 22:15
 3/5 anonim ***** válasza:

Fiú vagyok. :D :D xD

Szóval, vannak ilyenek. :D

A fiúval az a baj, hogy nincs elég önbizalma, nem mer rátérni a lényegre.Tedd meg te.Örülni fog neki!Mutatsd ki, hogy bejön neked(ha így van), ezzel neki nő az önbizalma, de ha mégsem lép, te tedd meg!Zavarba fog jönni, de örülni fog neki, és nem fog elzavarni, ha tetszel neki! :)

Próbáld azt, hogy elköszönéskor először csak ilyen, szia.puszi/puszika (L)

de szív legyen benne.:) :P

Aztán egyszer csak mondd neki, hogy van barátnőd, akkor le fog neki esni, tuti! :) :D

2010. aug. 11. 22:43
 4/5 anonim ***** válasza:

Azért vigyáz, az ilyen kis nyuszkóknak nagyon hamar kinyílhat a kis szemecskéjük... ;) az első csóknál még piruló nebántsvirág aztán... XD

na jó még csak egy ilyennel volt dolgom, de ő 2 csók után úgy belelkesedett... pedig milyen kis ártatlannak tűnt előtte ^__^

2010. aug. 11. 23:14
 5/5 A kérdező kommentje:

csak félek hogy ő tényleg csak barátként tekint rám :(

amúgy köszönöm a válaszokat!

2010. aug. 12. 10:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!