Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudom elérni, hogy egy fiú aki mindent megoszt velem, ne csak barátként tekintsen rám, hanem nőként?
Kedves kérdező!
Én hasonló, de nem ugyanebben a cipőben járok.
Egy lányt ismerek évek óta. Nagyon jó barátok vagyunk. Mindent elmondunk egymásnak, amikor neki volt kapcsolata akkor minden örömét és bánatát is, amikor nekem akkor én is neki elmondtam minden örömöm és bánatomat is. A legjobb barátom. Ha valakiben igazán megbízom a világon, akkor az ő.
Három hónappal ezelőtt lefeküdtünk. Két alkalommal is. Bonyolult a dolog, szóval nem járunk egymással.
Nem tartom ribancnak ahogy téged sem, mert nem egy vadidegennel feküdtél le (tartsanak ezért szentimentális hülyének). Azt nem tudhatom, hogy ő mit érez irántam, én tudom, hogy többet jelentett nekem mint "egy numera". Egyébként ha találkozunk bár miután már lefekszel valakivel soha nem lesz ugyanaz a dolog mint előtte (nálunk is érezhető, hogy valami azért más lett), de jóban vagyunk ugyanúgy mint előtte - felnőttként kezeljük a helyzetet.
Hogy hogyan tudnál közelebb kerülni hozzá, hogy keresd-e vagy hogy ne és akkor majd hátha hiányol - fogalmam sincs.
Viszont ne kezdj el játszmákat játszani hiszen aki eddig voltál, azt kedvelte és volt jóban.
Na jó összeszedetlen voltam, segíteni sem igazán tudtam, igazából csak csatlakozni akartam a "nem ribancozók társasága"-hoz.
Drukkolok, akárki is legyél!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!