Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nagyon jó nő vagyok, de a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon jó nő vagyok, de a pasim heti 4nél többször nem akar szexelni, mi a baj?

Figyelt kérdés

folyton bókol,imád,szeret,minden nap elmondja,hogy a világ legkívánatosabb nője vagyok,de valamiért mégsem szexelünk minden nap,pedig én igényelném,és ő is elég szexuális.nem vagyok egoista,de tényleg külsőre nagyon vonzó vagyok,nem csak a saját véleményem szerint.lelkileg tökéletes minden,és nem üresfejű szépség vagyok,tehát ez sem lehet baj.különben iszonyatosan jól elvagyunk,csak emiatt aggódom picit.párok,nálatok heti hány szex van?nekem nagyok az igényeim

(nem fogom megcsalni senkivel,ilyen választ nem kérek,köszi)

2013. márc. 15. 19:36
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
az önbizalomhiányra én is gondoltam,pedig naponta biztosítom afelől,hogy nekem ő a világon a legjobb minden szempontból.de már alig akar kimenni velem az utcára is,mert állandóan bámulnak,sőt,volt olyan,amikor ő telefonált,én álltam mellette,vártam,arra jött egy pasi,és belecsókolt tök random a nyakamba.elhiszem,hogy rossz neki,de én nem tudok sajnos mit tenni,nem tudok csúnya lenni
2013. márc. 15. 19:44
 12/19 anonim ***** válasza:
26%
Ha annyira jól néznél ki akkor mernél küldeni képet magadról!
2013. márc. 15. 19:49
 13/19 anonim ***** válasza:
14%
Szerintem te srác vagy
2013. márc. 15. 19:50
 14/19 A kérdező kommentje:
azért nem nézhetek ki jól,mert nem küldök képet?ne haragudj,de van pasim,és nem fogok idegen perverzeknek képet küldözgetni.meg önbizalmam is van,nem kell,hogy mások csorgassák rám a nyálukat.
2013. márc. 15. 19:50
 15/19 A kérdező kommentje:
de utálom ezt az oldalt,hogy egy normális kérdésre nem kap választ az ember...miért olyan hihetetlen,hogy jó nőként is ide járok kérdezni?istenem,kár volt feltenni a kérdést..
2013. márc. 15. 19:51
 16/19 anonim ***** válasza:
ugyan, nyugi.. lehet h neki ennyi az igénye, és kész:) nálunk meg pont forditva van, a pasim minden nap többször is akar, én meg nem, de persze, nem akarok neki ellentmondani se..:)
2013. márc. 15. 19:54
 17/19 anonim válasza:
72%
Te egy iszonyat nagy hülye beképzelt rib@nc vagy!Azért nem kellesz a faszidnak mert más jobban kitudja elégíteni..valaki akinek nem ekkora ok nélkül az egója..Túlzottam feltűnő ahogyan itt fényezni próbálod magad..ha annyira jól néznél ki akkor a csávód mindennap szexelni akarna veled, biztosan inkább kiveri magának minthogy hozzá kelljen érni ahhoz az öntelt fejedhez..az is lehet hogy büdös a szád csak nem akar megsérteni téged ezért kúrogat félre ;)
2013. márc. 15. 21:08
 18/19 anonim ***** válasza:
56%

segíthetek a maradék 3 napon. Igazán jóképű pasi vagyok, oda vannak értem a csajok. Volt barátnőm előző pasijával soha nem ment el, nekem sikerült eljuttatnom a csúcsra. Viszont csak akkor vállalom, ha tetszel nekem, igazán válogatós vagyok.

21/F

2013. márc. 15. 21:22
 19/19 anonim ***** válasza:
Ha erre az oldalra teszed fel a kérdéséket bármilyeneket is,ezzel vállalod a velejáró ilyen olyan válaszokat is ,mert ezen az oldalon is férfiból vannak a férfiak. Még is mire számitottál?!Ha nem elég a csávód ott vannak a segédeszközök (maszti,mű bráner stb...)Mindent bele!
2013. márc. 16. 19:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!