Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az igaz, hogy aki egyszer megcsal, az megcsal, kétszer, de akár többször is?
Vagy csak nem tudsz róla...
Az enyém is megcsalt, dobtam, összejött azzal, akivel megcsalt, és utána őt is megcsalta - velem. De nem jönnék vele egy laza szexnél többre össze.
Akkor csak a többiről nem tudsz te balf*sz.....:DDD
igen ha egyszer, többször is ez egyértelmű akárki akármit mond
nekem tuti1000%, hogy akármilyen "szerelmes" is lettem volna a csajba nem bocsájtok meg neki mert a szopás még durvább mint a szex megcsalás terén, mert az azért mégis személyesebb és az csak a fiúnak jó általában
Azért bocsájtasz meg neki, hogy aztán ezen őrlődj évekig? Édes istenem... Eleve nem értem azt, akiben nincs annyi tartás, hogy otthagyja a párját, ha az egyszer megcsalta. Tök mindegy, hogy utána még hányszor teszi meg... megalázott, a te bajod, ha ezt sorozatosan megteszi - és miért ne tenné ezek után?
A megcsalás az egyik legaljasabb dolog a világon, így ha kitudódik már csak egy gyenge jellemű ember marad együtt azzal, aki ezt tette vele. Titeket mégis mi köt össze?
19L
Én nem hiszek a dologbag és vallom, hogy ha egyszer megtette, akkor megteszi többször is, ha nem álltál ki keményen magadért.
A volt barátnöm hosszú ideig visszajárt hozzám a férfje mellett!!!
Az elsővel maximálisan egyet tudok érteni!
24l
az utolsóval teljesen 1-et értek
bár én is ismerek személyesen ilyen " gyenge jellemű " embereket és sajnálom is őket valamilyen szinten, de én nem tudnék megbocsájtani, kössön össze akármi is....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!