Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » A barátnőmnek betettem a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőmnek betettem a ciklusa második napján kétszer-háromszor. Mostanában kéne jönnie, még nem késett neki, de többször is fájt már a hasa, mégsem jött.15 éves vagyok, ő 14. Féljek?

Figyelt kérdés
Mielőtt nekem esnétek, mindíg védekezünk gumival, ez egy kivételes alkalom volt.
2009. júl. 31. 13:49
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

A gyerekszülés is kivételes dolog. 14 évesen különösen. Tudod ez úgy működik, hogy MINDIG védekezni kell, nem csak általában.

Szerintem nem lesz baj, az előváladék csak kis eséllyel okoz terhességet. Ezzel együtt amíg nem jött meg ne nyugodj meg és ha késik vegyetek terhességi tesztet. Ha esetleg beakadt, akkor meg nem elhúzni a dolgot, mert 1 idő után ugye törvényesen már csak a szüléssel lehet a terhességet befejezni... azt meg nem fogjátok akarni.

2009. júl. 31. 13:53
 2/10 anonim ***** válasza:
67%

Nem értem. Nem tudom elképzelni. Jössz-mész a lakásban, a barátnőd mondjuk pont kijön a konyhából és te azt mondod neki, tolja le a bugyit hogy betedd neki egyszer. Aztán aznap még kétszer megcsinálod ezt. Tehát betetted neki kétszer-háromszor. És mindkétszer-háromszor tiszta nedves volt a barátnőd. És mindkétszer-háromszor felhúztál magadra két-három gumit.

Mindenesetre érdekes! Azt hiszem erre szokás azt mondani hogy nem szex való neked aranyapám hanem játékautó!

2009. júl. 31. 13:55
 3/10 A kérdező kommentje:

Egy alkalommal. Tudod. Ki-be, ki-be, ki-be, és vége.

Komolyan ennyitől is félnem kell?

2009. júl. 31. 13:58
 4/10 anonim ***** válasza:
10%

"ki-be" a vége, akkor bennmaradt?:P

hogy lehet úgy kezdeni,h előbb kiveszed utána be? nem értem, nem neked való a sex, főleg nem óvszer nélkül, használj gumit, nem bánod meg, hosszútávon jóbefektetés

2009. júl. 31. 14:03
 5/10 anonim ***** válasza:
0%
úristen...az előttem szólónak igaza van, talán fel kéne nőni az ilyen dolgokhoz gyerekek (szellemileg is).
2009. júl. 31. 14:04
 6/10 A kérdező kommentje:

Hát választ nagyon itt se kaptam.

Azért köszi.

2009. júl. 31. 14:07
 7/10 anonim ***** válasza:
a baratnod lehet terhes. bármilyen hihetetlen is, nem csak akkor lehet vki terhes, ha beleélvezel. hanem az ilyen " ki-be, ki-be " féle cucctol is. ugyanis az előváladékban is lehetnek életképes spermiumok. szoval.. a helyedben, meg a baratnod helyében én rohadtul aggodnék, és máskor, sőt minden alkalommal használnék gumit. vagy tablettat.
2009. júl. 31. 14:15
 8/10 anonim ***** válasza:
szerintem semmi baj nemlett, majd megjön neki.
2009. júl. 31. 14:16
 9/10 anonim ***** válasza:

13:55-ös ez hatalmas volt :D

Amúgy a kérdezőnek: ha védekeztek, akkor amikor csak úgy beteszed neki ,mondjuk két tényár mosogatás közt, akkor is gumit kéne húzni, mert az elő-nedvtől is teherbe lehet esni, és nem gondolom hogy te 15 évesen apa, ő meg 14 évesen anya akar lenni. Talán kissé korai volt ez a téma. Mielött nekiáll az ember bármit űzni, pl.a szexet, utána kell olvasni, hogy hogy kell csinálni, mik a következményei és milyen védekezési formák vannak, és ha ne adj isten baj van már hova lehet fordulni. Ez nem csak kor kérdése, hanem alapvető intelligencia.

2009. júl. 31. 14:17
 10/10 anonim ***** válasza:

ha az orvosnak se hiszel, akkor bajban vagy.

[link]

2009. júl. 31. 14:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!