Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy vegyem rá a szexpartnerem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy vegyem rá a szexpartnerem, hogy szexeljünk a munkahelyen?

Figyelt kérdés

Szóval """összejöttünk""" az egyik munkatársammal.

Nekem ez ilyen bakancslistás dolog lenne, de olyan hülyén érzem magam, hogy kéne felvezetni?

A kapcsolatunk előzménye:

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarsk..

Szóval nem egy szofisztikált keresztény-konzervatív lány.

De mégis mit mondjak? "Hallod nem dugunk itt valahol? Olyan izgi lenne."

2018. jan. 26. 22:52
 1/8 anonim ***** válasza:
89%

Abból a kérdésedből kiindulva nem hiszem, hogy nagyon cukormázasan kellene fogalmaznod. Mondd meg neki, hogy szopjon le a mosdóban vagy ilyesmi.

Ám úgy érzem, hogy csak azért írtál ki új kérdést, hogy azzal hencegj, hogy megvolt a csaj.

Nem tudom ki hogy van vele, de én nem szoktam anonim emberekre irigykedni anonim emberekkel folytatott valós vagy kitalált szexuális kalandjaik miatt.

2018. jan. 26. 22:55
 2/8 A kérdező kommentje:
Mosdóban undorító, kényelmetlen. Szopás nem lenne elég.
2018. jan. 26. 22:56
 3/8 anonim ***** válasza:
89%

Amikor a szexről beszéltek, megemlíted. Ennyi.

Ha azt látod, hogy nagyon kiakadna, akkor "ah csak vicc volt".

2018. jan. 26. 22:57
 4/8 anonim ***** válasza:
Szerintem meg spontán csak hozd fel neki a munkahelyen, hogy: "Ú cica, iszonyat megkívántalak, és szétkefélnélek legszívesebben itt és most! Azonnal! Kívánlak.. akarlak, nem bírom ki, szétrobban a tököm!" - vagy valami hasonlót :D
2018. jan. 26. 23:05
 5/8 anonim ***** válasza:
72%
Hány éves vagy?
2018. jan. 26. 23:06
 6/8 anonim ***** válasza:
81%

Nem igaz, hogy egy sokat sejtető vigyor kíséretében nem tudnál bezárni magatok mögött egy ajtót ;)

31/f

2018. jan. 26. 23:20
 7/8 anonim ***** válasza:
Nem tudom hány éves vagy, hogy problémát jelent neked ezt megbeszélni... Megkérdezed, hogy nem lenne-e kedve kicsit tovább bentmaradni veled... Ez annyira nehéz?!
2018. jan. 27. 00:47
 8/8 anonim ***** válasza:
Kommunikáció...csak finoman, " érdeklődve", vagy viccesen.
2018. jan. 27. 08:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!