Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek tetszene ha a párotok a munkahelyén panaszkodna az otthon történtekről?
örülj hogy kibeszéli magából.
inkább minthogy felőrlődne belűről, vagy rajtad vezetné le...az sem tetszene gondolom.
Elég gáz.
Én néhány komoly problémánkat beszélem meg a 20+ éve barát barátommal. A munkahelyemen is hasonló régen vagyok, de ott kb. semmit, vagy semmi komolyat.
nem tetszene, de ez elő se fordulhat, mivel egyedül dolgozik
az üres falaknak meg azt mond, amit akar
Ha nem túl intim, szerintem nem nagy cucc. Néha nekem is elmesélik kollégák, hogy aznap összekaptak a párjukkal és de rossz. De ez némi morgás, és annyi. Nem látom olyan súlyosnak.
Nyilván a szexuális életükkel kapcsolatos problémák egyáltalán nem érdekelnek, de ilyen mélységeiben már nem is mondanak semmit.
6. Nincs semmiféle szégyellnivalóm, de még amire büszke vagyok sem mondom fűnek-fának,mindenféle idegennek akit pár hónapja ismerek, mert nincs köze hozzám és az életemhez :) Van 1-2 barátom, akiknek kitudom kérni a tanácsát ha valami és ennyi :)
Többi hozzászóló, köszönöm a véleményeteket. Végül megbeszéltem a párommal :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!