Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Téged hogyan érintene, ha a párodat megaláznák a munkahelyén, és otthon egyedül, a te törődésed nélkül szeretne lelkileg regenerálódni pár napig?
Megaláznám én is, hogy érezze: nélkülem nem fog regenerálódni...
20L
Beken hagynam.
Ugyanis mindenki maskeppen mukodik. Ha pedig tudok segitek vagyis, ha kèri.
Ha ezt szeretné, akkor legyen.
Pedig szívesen törődnék vele... :)
1. nekemm se kell pár nap, nem is tehetem meg, mindennapos eset.
2. nem érzi magát jobban attól, ha a közelben vagyok, és beszélünk róla, vagy csinálunk valamit együtt, ami eltereli a figyelmét?
3. remélem, a megoldáson gondolkozik, nem csak sajnálja magát.
4. ha simán azt mondja, hogy pár napot egyedül akar lenni, mert gondok vannak a munkahelyén, akkor kis szomorúsággal, de elfogadom. aztán ha letisztázta magában, remélem, szívesen elmondja, hogy mi volt, és mi lett.
5. ha viszont ilyet kér, akkor ne csináljunk belőlem hülyét. akkor pár napig ne keressen, ha azt mondta, és akkor úgy szervezem a programom.
6. a gyakorlatban ugranék, mikor újra látni akar. csak hülyén érezném magam, ha minden körülötte meg a világfájdalma körül forog, és engem nem vesz számításba.
7. ha szeretjük egymást, akkor nem annyira vészes a dolog. túlélhető. de ne legyen mindig ez, változzanak a dolgok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!