Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan vegyem rá hogy többet szexeljünk? Összeköltözés esetén lehet probléma hogy én többször igénylem?
A barátomnak valamiért olyan perverziója van hogy nagyon éheztessük ki magunkat mielőtt szexelünk. Heti kb 2-3x sikerül találkozni és szerintem akkor is eléggé ki van éhezve mindkettőnk. Egymásnak esünk, kb annyira. Ha leülök mellé már akkor feláll neki mindig. Erre felvetette h 1 hónapig tartóztassuk meg önmagunkat és csak utána ...vajon elment az esze?? Nekem heti 2 is kevés és látom h neki is. De kibírja a m.csok...én meg alig. Mit csináljak most, hogy vegyem rá hogy megtörjön... és összeköltözés esetén vajon gond lehet h nekem szükségem van a rendszeres szexre, őt meg ez izgatja ha visszafogjuk magunkat? Neki is szüksége van rá, mégis visszafogja magát. A múltkor hozzá celluxozta a farkát a combjához, hogy ne látszódjon h folyton áll neki...ahelyett h megdugott volna. Én meg kicsit cikinek érzem hogy én meg szeretném és kívánom mindig. Hosszú távon hogyan oldjam meg ezt a problémát?
Próbáltam vele beszélni, azt mondta h nem.lehet mindig szexelni, csak.azért h gyötörjön mindkettőnket és a gond az hogyha úgymond nem lehet szexelni (nincs alkalom, idő, hely) akkor rögtön benedvesedem én is és mégjobban akarom. :/
Mit tegyek? Privát ajánlatok kíméljenek léci...
En megértem a palidat.
Aki igazan fontos nekem, azt en sem dugom meg túl gyakran mert akkor - ismerem magam - hamar megunom.
Miért nem fordítod ezt a vágyát az előnyére? Ha ennyire szereti az orgazmusmegvonást, akkor a helyedben vennék neki egy erényövet, aminek a kulcsát magamnál tartanám. Nyugodtan húzhatod mellette az agyát, hogy iszonyatosan szexi ruhákba bújsz, vagy épp meztelenül simulsz hozzá.
Az nem teljesen világos a számomra, hogy csak neki fontos az, hogy ne legyen kielégítve sokáig, vagy tőled is elvárja ugyanezt.
Én is gondoltam már erényövre, de nála ez felesleges mert tényleg jól bírja, nem vicc, volt h egész nap állt a farka, egész áldott nap. Kérte h ne fogjam meg a kezét és ne csókoljam meg...
Nem, csak magát tartóztatja meg, engem mindig kielégít... csak akkor meg már ő nem bírja h én élvezkedem. Akkor egyszerűen leszedi a nadrágom és teszi a dolgát. És pont ezért akarja h én is legyek benne hogy ne érjek hozzá stb, üert akkor nem bírná ki.
Pedig az erényövnek pont az lenne a lényege, hogy te élvezhetsz, de ő nem. Például kinyalathatod vele magad, vagy vehetsz egy felcsatolhatóst neki, amivel megdughat téged, de így neki is megmarad az öröme, hogy nem élvezhet el - és még csak nem is rajta áll, hogy mikor nyúlhat magához, hiszen a kulcsa nálad van, és te pedig nem fogod neki odaadni, akármennyire is könyörög érte.
Lehetsz vele ilyenkor gonosz is. Leveszed az erényövet, izgatod őt, és mielőtt elélvezne, gyorsan jeget szorítasz a farkához, hogy lelankadjon és visszazárod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!