Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátnőm szerint "ici pici a kukim" és ilyen méret mellett a minimum hogy minden nap kinyalom többször, szerintetek?
Figyelt kérdés
10 centis állva, körbe is 10 cm ilyenkor, 5 centis ernyedten, és ő nem szopna le cserébe minden nap, mert szerinte nem fair és a kettő nem ugyanaz2017. máj. 15. 13:42
1/24 anonim válasza:
Nem igaz,hogy ennyire unatkozol.
2/24 anonim válasza:
Sajnos a nők nagy %- a eleve alig képes vaginális orgazmusra így a méret szinte mindegy.Tedd be neki a hátsójába,ill. vételezz a piacon egy jó vastag kígyóuborkát ha nincs ennek a tüneménynek kéznél egy 20 centis műbroki és told fel neki.
3/24 anonim válasza:
Valaki megint femdom/sph/chasity caption-t reggelizett.
Elég gyenge kamukérdés amúgy, meglep, hogy délután kettőkor és nem éjjel kettőkor látom.
4/24 anonim válasza:
Bázz há klónozódnak a válaszaim :D
5/24 anonim válasza:
Tudod, ki hiszi el ezt neked. Kedves nőgyűlölő kérdező, kérlek, menj dolgozni ahelyett, hogy provokatív kérdéseket teszel föl, amire jókat fröcsöghetsz a többi nőgyűlölő haveroddal.
22!L
6/24 anonim válasza:
Én szeretek nyalni, ezért még örülnék is egy ilyen kérésnek.
7/24 anonim válasza:
Miből gondoljátok, hogy ez kamu? Vannak ilyen csajok, simán igaz is lehet a sztori....
8/24 anonim válasza:
Szerintem nyald ki neki, ha már ennyire kéri.
9/24 anonim válasza:
Igaza van! Én ki is nyalnám minden lyukát ahányszor csak akarja... Van ezzel valami gond?
10/24 anonim válasza:
Ilyen mérettel az a minimum h nyalassal kompenzálsz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!