Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tetszene nektek lányok, ha egy olyan futár vinne hozzátok valamit, akiről előre tudható, hogy elcsábítható?
Pld, csak ezért rendelnél valamit, akár a Tescoból, és amikor megjelenik az ajtóban, akkor csak egyszerűen kifizeted a megrendelt dolgot, és ennyi, ha nem tetszik. Ha pedig "bejön", akkor beinvitálod, hogy ott fizeted ki. Teljesen biztonságosan lehetne felmérnie a nőnek, hogy bevállal egy izgalmas kalandot vagy inkább nem.
Én tuti vállalnék ilyen megrendelést! :)
Nem.
Mi van, ha a kedves futár egy elmebeteg, perverz állat?
Mi van, ha szex után (alatt) kinyír?
Vagy szimplán csak kihasználja a testi fölényét és olyanra kényszerít, amit nem akarok?
Ezért marad meg ez férfi szexfantáziának, hogy két idegen egy szó nélkül elkezd kefélni. Nőként sokkal nagyobb az esély arra, hogy rossz vége lesz. Még az a legjobb forgatókönyv, hogy volt egy pocsék szex egy önző pötssel, és nem éreztél semmit.
Kösz, kihagyom.
Tudom, hogy itt (is) minden férfinek 20 centis farka van, isten az ágyban, minden nőjének sorozatban 5 orgazmusa van és két órás a gyors numera, csak én vagyok peches, hogy eddig nem ilyen pasikkal futottam össze.
42 évesen lehetne egy kis eszed.
Futár cégnél dolgozom, kb 60-80 helyre kell menni egy nap. Ráadásul a legtöbb ügyfél egy nagképű bunkó aki azt lesi mibe köthessen bele. Gondolod hogy azon agyalok hogy megdugjam őket? Örülök hogy lyuk van a seggemen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!