Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk férfiak úgy kb 35-45 közti pasi akinek van csaja szerintetek elcsábíthato 1 szex erejéig? Ha igen hogy kéne befuznom? A pasi 40 f a nője 31 én 34
Szerintem igen!
Nőiesség és csábítás, szerintem ez tuti. Bár mindenkinek más jön be.
Ahogy általában a nőket szoktad befűzni...Amúgy szinte mindegyik idősebb pasi- fiatalabb nő felállású pár női tagja elcsábítható egy idő után,mikor rájön,mikor rájön, hogy nem volt annyi szabadsága mint kellett volna, és mikor a pasi elkezd öregedni,mert a tévhittel szemben a nőknek sem vonzó az öregedés, egy fiatal, ruganyos testnek mi sem tudunk ellenállni. Kolleginám 32 és 25 éves szeretője van. A férje 42. Azt mondja az elején jó volt, fel sem merült benne, hogy megcsalja, de bizony az évek múlásával már nem találja olyan vonzónak.Most már jobban örülne kicsit fiatalabb férjet választott volna. 34 évesen talán van nála esélyed, de lehet, hogy ő is megunta már ezt a korosztályt és 30 alattiakra vágyik.
24/N
Szerintem önmagad add!
Ha kellesz akkor az egyéniség vonz!
Öregebb vagy,mint a feleség:D
Ez már nem kezdődik jól:D
Csak az asszony meg ne tudja!
Jól bírod ebben a melegben...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!