Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok szerintetek ciki ha nem tud a pasi elmenni?
vszeg túl sokat vered magadnak, hozzászoktál a saját tempódhoz, és módszeredhez, így mással nehezebb. állj le a masztival, és könnyebben fog menni, nekünk, nőknek sikerélmény, ha a pasi minél többször elmegy, és minél jobban élvezi a szexet, nem szeretünk másodikok lenni marokmarcsa után, bár az is lehet, hogy csak simán nem tudsz eléggé felizgulni a lányra, akivel vagy:D rám még eddig nem panaszkodtak, sok maszti mellett se, muhhaha:DD
18/L
Nekem volt hogy 2 ora alatt se elveztem el. A koton tul vastag volt, sokat vertem is elotte. Melegben sem szeretek akkor is sokaig tart.
A sok onkielegitestol nem tudok a szopastol sem elelvezni, meg soha senki nem tudott leszopni (marmint vegig csak szopni dugas nelkul) hogy elelvezzek. A masok altali kiveressel is ez a helyzet.
25f
Nem ciki.
Az inkább Nekem jelzés hogy valamit nagyon rosszul csináltam
23 N
ha nagyon fáradt vagyok és/vagy ittam akkor előfordulhat, megesett már és hallottam hogy másokkal is, nem gáz senkinek sem
28/F
-1 Köszönöm valóban korán kezdtem a dolgokat 9 évesen lehet akkor ez is benne van.
2- Jó tudom a nők imádják a hosszú meneteket de engem az infkartus kerülget 1 óra után :D
3- Alapvetően mindig váltotzatos a tempó olyanról még nem hallotam, hogy 1 sebesség.
4- Én szeretek nyalni, de a szopást csak addig szeretem amig meg nem keményedik utána már várom az aktust.
5- Én is pont így vagyok. És a megoldás?
6- Nem hiszem ogy női hiba, max ha nagyon tág de nem hinném.
7- Azért jobb mint egy 5 perces nem?
8- Köszi !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!