Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok/nők! Szerintetek ciki, ha egy pasi elsírja magát szex közben az érzelmektől?
Figyelt kérdés
2016. dec. 1. 11:59
1/10 anonim válasza:
Hát eléggé :D Ezt nem is tudnám hová tenni :D
2/10 anonim válasza:
Párkapcsolatban történő szexnél? Nem. Lecsókolgatnám a könnyeit az arcáról.
3/10 homo ludensz válasza:
Én momentán úgy volnék mint az viharvert madár amelyik végre egy nyugalmas meleg fészket talált az öledben.
5/10 anonim válasza:
De most hol? Alkalmiban vagy szexkapcsolatban? Szeretőként? Ott eléggé az.
De tartósban kicsit kevésbé, bár... Nekem a barátom már ilyeneket is mondott, hogy "Annyira szeretlek, hogy az már fáj", ami nagyon jól esett. De azért egy ilyen sírás még kicsit így is durva lenne.
23/L
6/10 anonim válasza:
Nem. Kifejezetten szeretem az érzelmes pasikat
7/10 anonim válasza:
igen ciki, szex alatt milyen érzelmek jönnek elő?!? Akkor jut eszébe, hogy anyuci nem szerette vagy mi?
8/10 anonim válasza:
Biztosan jobb egy csendesen pityergő férfi, mintha az én oroszlánüvöltésemet kéne hallgatnia a szomszédoknak.
9/10 anonim válasza:
én nagyon imádnám, tuti meghatódnék
10/10 anonim válasza:
Hát ha pasi az picit gáz. vagy nem legalábbis járj utána mi az oka.
hallottam egy lányt, mindig pityergett közben. azt hitték húdejajjde. s aztán meghallottam mástól hogy ugyanaz. az orgazmus közeledtének jele.
van aki visít, van aki káromkodik, van aki őrjöngve nevet, van aki sír. bár ezek mind lányok:)))))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!