Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire reménytelem a helyzetem, ha ehhez a szexuális segédeszközhöz is túl kicsit vagyok?
https://www.youtube.com/watch?v=Ommh0zwbJDU
Ha megnézitek (a csaj ujjaiból ítélve) a stimuláló lapocskák közötti lyuk olyan 3,5-4 cm lehet. A fájdalmas valóság viszont az, hogy nekem is olyan 3,5-3,7 körüli a péniszem vastagsága, ami azt jelenti, hogy totálisan átlag alatti, annyira, hogy az ilyen szexuális segédeszközt gyártók nem is kalkulálnak ilyen vékony p***ű férfiakkal. Annak idején a középsuliban egy promóciós óvszert is kaptunk (tájékoztató a biztonságos nemi élettel kapcsolatban) és még az is lötyögött rajtam. Értitek? Még a tiniknek készült óvszer is nagy volt rám! Sosem voltam még nővel és félek, hogy ilyen vékony pénisszel totálisan beégnék, szóval lehet, hogy jobb is inkább szűznek maradnom. HOGY A FENÉBE LEHETSÉGES A PÉNISZ VASTAGSÁGÁT NÖVELNI? TUDNI AKAROM!
Kérdező,ha az én vékony női ujjam elég ahhoz,hogy elérjem a g pontom és nagyokat élvezzek,akkor neked se kell aggódni..
Csak ne csinálj semmi hülyeséget,mert az összes ilyen "tuti trükk" becsapás és csak kárt teszel vele magadnak,leszakadt farokkal meg tényleg nem fogsz semmire menni.
Inkább olvass szextippeket,esetleg tanulmányozd a jógi masszást,hogy tudd kompenzálni valamivel ezt a hiányosságot.A jó szex kulcsa a technika nem pedig a méret.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!