Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tegnap előjáték közben elsültem, és most bűntudatom van. Normális ez?
Kiköltöztem a kollégiumból 4 éve, és azóta most volt egy lány, akivel eljutottunk az ismerkedésben erre a szintre.
Mondtam is neki már az elején, hogy négy éve nem volt senkim. Egyéjszakás sosem volt és nem is tervezem, ennek úgy láttam valahogy örült is.
Tegnap viszont petting alatt is kicsit feszült voltam, kicsit izgultam is valamiért, és amikor a kezei közzé kapott, bekapta, s igazából meg sem merevedtem teljesen, csak félig, mikor elsültem. Szerintem fél perc sem volt.
Együtt aludtunk utána, de láttam a csalódottságot rajta, és reggel is kerülte a témát, mikor felhoztam volna, elrendezte a "Semmi baj." mondattal, viszont kicsit sem mosolyodott el közben, kifejezéstelen arcal dobta be, ami szerintem nagyon nem jó jel. Nem tudom... kifejezetten kerülte a témát.
Nagyon szégyellem magam a történtek után, nincs bátorságom felhívni sem. Mit tegyek? Van egyáltalán még esélyem nála?
29/F
Nem ertem miert nem folytettad? Vagy ha nem is, miert nem elegitetted ki a csajt is? En megegyszer nem mennek el veled randizni, nem azert mert elmentel hanem azert mert elfelejtetted hogy az eggyutlet nem csak rollad szol es a peniszedrol
21/L
Látod, ezért nem szabad őszintének lenni.
Azt gondolta miután elmentél 2 rántás után, - hogy na ezért nincs senkije 4 éve!
El kellett volna viccelni a dolgot, hogy annyira vonzó, hogy ezért sültél el, utána rámászni, és megdöngetni...
Nem hiszem, hogy 29 évesen nem menne kétszer egymás után..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!