Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tudnék óvszert venni 18 év alatt? Neten lehet úgy, hogy a futár nem tudja mi van benne?
Mit kell félni az óvszer vásárlástól..?
Engem se öltek meg hogy 18 alatt veszem az óvszert..
Én se szerek nyilvánosan venni de van pár story-m :D
20/F vagyok először tisztázzuk ezt le :D
Na szóval az első emlékezetes vásárlás a COOP-os boltban történt. Kis falusi boltba megálltam vásárolni gumit. Kóvályogtam bent mint gólyafos a levegőben de nem találtam egy 10 pec keresés után egy 50 éves eladó néni oda jött hozzám hogy tudna-e segíteni oda sugtam neki hogy gumi kellene és ő visszakérdezet hogy mi? Utána hangosan mondtam hogy óvszert szeretnék venni és elkezdi hogy ott van a pénztárnál :D xDD
Második az auchanba történt meg :) Veszem az óvszert és sikerült a leghosszabb sort kifognom :)) és akkor a futószalagon 2 következő vásárló feliratú árú választó között egy óvszer és kbn 10 percet vesztegeltem a pénztárnál xddd
Harmadik :D Intersparban történt :D az azért is emlékezetes mert ott pont találkoztam egy olyan lánnyal a pénztárnál aki nyomult rám :D de nekem akkor barátnőm volt és ő nem tudta xddd és akkor beszélgetünk puszit adunk egymásnak és a kosaraban az óvszer ők meg ott röhögtek a barátnőjükkel xDD :DDD
óvszert kell tudnod szerezni 18év alatt is. különben elég nagy galiba lenne :D :D azaz h sok gyerek. Vannak helyek a világon ahol ingyen osztogatják az iskolákban is. Bevállalják inkább, mintsem vki gyerekkel érettségizzen.
A futár pedig bekaphatja ha vmi problémája van azzal h mit vettél, de sztem sosincs szükség futárra. Bár az engem is zavar, ha a kisváros boltokban ahol sokan ismerik egymást le kell venni 1 kis óvszert a pénztárnál...
az h futár látja h 18év alatt iylenekre van szükséged max irígy lehetne, de nem fog cikizni azért h ilyenekre van szükséged
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!