Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan adjam át neki a vibrátort? Futár hozta, de én vettem át
Figyelt kérdés
Futár hozott egy csomagot anyámnak nem tudtam mi az ezért átvettem és kibontottam, egy vibrátor volt benne, most hogy adjam át anyámnak, hogy ne legyen kellemetlen?2016. jan. 11. 07:51
2/14 anonim válasza:
Átadod a csomagot, és úgy teszel, mintha mi sem történt volna.
4/14 anonim válasza:
Anyád nevére jön valami te meg felbontod!
Első sorban gratulálok a parasztságodhoz!
Másodsorban!
"Anya! Paraszt voltam! Bocsánat!" És odaadod.
6/14 anonim válasza:
Mekkora egy utolsó paraszt vagy, hogy kibontottad.
7/14 anonim válasza:
Mondjuk megtanulhatnd h ami nem a te nevedre jon nem veszed at!
8/14 anonim válasza:
Rohadt nagy bunkó paraszt vagy !
Nem részletezem miért.
9/14 anonim válasza:
Én is át szoktam venni más csomagját, de csak mert nem tudom mi van benne ezért még sosem bontanám ki, mert NEM nekem jött.
10/14 anonim válasza:
Egyébként fiú vagy vagy lány?
Ha lány akár meg is tarthatod. :D :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!