Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek nagyon gáz, hogy megnyaltam utána kíváncsiságból a vibrátort?
Figyelt kérdés
Csak egyszer fordult elő mert nagyon kíváncsi voltam, hogy milyen íze lehet, az történt, hogy anyukám miután használta a vibrátort én azt megnyaltam, ez normális dolog? Azt kiemelném, hogy csak egyszer tettem meg!2015. dec. 30. 19:32
2/6 anonim válasza:
Majd jusson eszedbe ez a kérdés pár év múlva, amikor az álladon csorog le az aktuális barátnőd nedve egy jó nyalás után, és röhögj egy jót magadon!
3/6 anonim válasza:
Izgass fel, nyalogasd az enyémet is, most használtam.35f
5/6 anonim válasza:
Gondolom nem igen éreztél rajta semmit, mert szerintem le szokták mosni, takarítani.
Rettentően kíváncsi lehettél. :D
6/6 anonim válasza:
Ettől nem vagy beteg. Csak fura. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!