Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha rendelek egy művaginát és futárszolgálat által lesz kézbesítve akkor a futár tudni fogja mit ad át?
Nem tudja, mert a tartalomra utaló jezés nélküli diszkrét csomagban küldik.
De a futár már a sokadik csomagot viszi ugyanattól a semmitmondó feladótól fiatal lányoknak meg lányok után vágyakozó fiúknak, egy idő után lejön neki, hogy mi van benne. A doboz méretéből, alakjából és súlyából előbb utóbb arra is rájön, hogy művaginát, vibrit vagy bilincset visz éppen...
Pont ma érkezett meg egy hasonló csomagom, és barna bubis borítékban van. Igaz az egyik "játék" dobozban, a másik viszont kitapogatható, de ha valaki nem tudja h pont vibrátort rendeltem, szerintem nem fogja tudni kitalálni. Remélem segítettem.
20/L
Elvileg diszkrét még a feladó megnevezése is, de gyakorlatilag nyilván tudja, hogy milyen dolgokat forgalmazó hely. Azt honnan tudná, hogy mi van a dobozban?
Aztán itt jön a másik, hogy nem is nagyon érdekli, mert 10 éve minden nap 5-6 dobozt kivisz azzal a feladóval, nem olyan nagy kaland ez neki mint neked.
Nincs rá ideje, hogy találgasson, de nem is érdekli. Próbál minden küldeményt időben kézbesíteni, hogy ki ne rúgják, arra már nincs energiája, hogy tépelődjön, mit rendelhetett egy teljesen ismeretlen ember.
Amúgy vicces-szomorú az egész. Akik művaginát és műpéniszt rendelnek, miért nem futnak össze " véletlenül "? :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!