Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Napi gatlasos dorrento, avagy mi a fenet csinaljak?
Hello mindenki!
A szokasos kisphaszu dorrento kinlodas 9674-ik felvonasat olvashatjatok. Avagy egy a sors altal a szexualitas kispadjara szamuzott ferfiegyed napi szenvedesenek lehettek szemtanui.
Roviditek, hogy ne kelljen sokat olvasni :D
40 ev, kis szerszam, ultra gatlasossag, nem vagyok szuz-de nagyon tapasztalatlan. Mar randizni sem merek, mert belekerultem egy olyan lelki spiralba amire meg Fibonacci is csettintene. Hiaba kapok egy kisbusznyi szeretetet/megertest a csaj ismerosoktol, ha pont magatol a szexualis aktustol van olyan kezdodo panikrohamon ha arra gondolok, hogy vetkozni kell a multbeli serelmek/alaztatasok vegett, hogy neha sirhatnekom van.
A csavar az egeszben, hogy a csajozas resze az ismerkedes/adok magamra/dumalas resze megy frankon (ez gondolom leesett), de egeszen ameddig be kellene mutatni a komolyabb tornamutatvanyokat mar bedagogok, mint atlag beszedhibas Pistike az elso logopedus session elott.. (nem vagyok Pisti :D)
Gondoltam szexualpszichologusra, de sajnos nem vagyok Rockefeller, illetve ha lenne is valahol lehetoseg ingyenesre a fovarosban oda meg lenne ertelme elmenni? Most jol megbeszeljuk a dolgokat, eeeees??? Elmeletben en is kuu va jol tudok dugni... Aztan a gyakorlatban jon a gorcsosseg :D
Vagy vegyem elo az asd el magad felszerelest, oszt ennyi?Probalom rekreacios tevekenysegekkel elnyomni az igenyemet, de csak-csak ferfibol vagyok en is! :D
Nem is tudom a kerdesemet amugy sem hova cimezzem, szexualitas vagy parkapcsolat? Mert mar rohadt jo lenne olyan par aki elfogadna ugy ahogy vagyok testi adottsagokat tekintve, sajna a gorog szobrokrol mintaztak, csak nem gondor a hajam es nem vagyok olyan izmos, mint nemelyik. :D (no ezen azert dolgozok)
Otlet?
#nottroll #notfake #sadbuttrue
10: Angyal vagy, koszonom! :3
Barataim vannak lanyokbol is, van jo par lelkipartner is. En is sokat motivaltam lelkileg oket pasizas/ferjgondok teren, szoval azert mondom, hogy aki nem ismer igazabol, azt csak a mostani nyavajgasomat latja, pedig nagyon soxor megkoszontek nekem is a "motivacios treningeket" :D Hugomat is hanyszor patyolgattam a phasz pasijai vegett :P Valahogy magammal szemben ez mar kevesssbe megy. :)
Azert sem menne a szexbari, mert erzelmesebb egyed vagyok es en lennek az aki elkezdene eloszor tobbet akarni (szeretni/erezni). :)
Lehet neki kellene futnom tenyleg egy pszichomókusnak, de oda is milyen ciki mar elmenni, nem? :DD
ossze kellene magamat szednem, hogy osszeszedjem magamat az osszeszedeshez xD
Koszonom megegyszer! :3
Nem érzem cikinek a pszichológust, mert az embernek lelke is van is nemcsak teste. Mostanság csak fizikai szükséglettel törödik az eü pedig a mentálhigiéné is éppolyan fontos!
Szerintem próbáld meg. Egy esélyt adj magadnak! Ahhoz túl jófej srác vagy, hogy hagyd magad parlagon!
Ha a lelkifröccs(ök)től amiket itt kaptam (privibe is) be lehetne rúgni, akkor én most annyit ittam, hogy ha ránéznék egy absztinens emberre az is 2 napig fetrengene a detoxban! :)))
Nagyon szépen köszönöm mindenkinek, sokat segítettetek!
Csajoknak nagy puszi, srácoknak pacsi! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!