Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Napi gatlasos dorrento, avagy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Napi gatlasos dorrento, avagy mi a fenet csinaljak?

Figyelt kérdés

Hello mindenki!

A szokasos kisphaszu dorrento kinlodas 9674-ik felvonasat olvashatjatok. Avagy egy a sors altal a szexualitas kispadjara szamuzott ferfiegyed napi szenvedesenek lehettek szemtanui.

Roviditek, hogy ne kelljen sokat olvasni :D

40 ev, kis szerszam, ultra gatlasossag, nem vagyok szuz-de nagyon tapasztalatlan. Mar randizni sem merek, mert belekerultem egy olyan lelki spiralba amire meg Fibonacci is csettintene. Hiaba kapok egy kisbusznyi szeretetet/megertest a csaj ismerosoktol, ha pont magatol a szexualis aktustol van olyan kezdodo panikrohamon ha arra gondolok, hogy vetkozni kell a multbeli serelmek/alaztatasok vegett, hogy neha sirhatnekom van.

A csavar az egeszben, hogy a csajozas resze az ismerkedes/adok magamra/dumalas resze megy frankon (ez gondolom leesett), de egeszen ameddig be kellene mutatni a komolyabb tornamutatvanyokat mar bedagogok, mint atlag beszedhibas Pistike az elso logopedus session elott.. (nem vagyok Pisti :D)

Gondoltam szexualpszichologusra, de sajnos nem vagyok Rockefeller, illetve ha lenne is valahol lehetoseg ingyenesre a fovarosban oda meg lenne ertelme elmenni? Most jol megbeszeljuk a dolgokat, eeeees??? Elmeletben en is kuu va jol tudok dugni... Aztan a gyakorlatban jon a gorcsosseg :D

Vagy vegyem elo az asd el magad felszerelest, oszt ennyi?Probalom rekreacios tevekenysegekkel elnyomni az igenyemet, de csak-csak ferfibol vagyok en is! :D

Nem is tudom a kerdesemet amugy sem hova cimezzem, szexualitas vagy parkapcsolat? Mert mar rohadt jo lenne olyan par aki elfogadna ugy ahogy vagyok testi adottsagokat tekintve, sajna a gorog szobrokrol mintaztak, csak nem gondor a hajam es nem vagyok olyan izmos, mint nemelyik. :D (no ezen azert dolgozok)

Otlet?

#nottroll #notfake #sadbuttrue

2018. ápr. 9. 16:00
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

10: Angyal vagy, koszonom! :3

Barataim vannak lanyokbol is, van jo par lelkipartner is. En is sokat motivaltam lelkileg oket pasizas/ferjgondok teren, szoval azert mondom, hogy aki nem ismer igazabol, azt csak a mostani nyavajgasomat latja, pedig nagyon soxor megkoszontek nekem is a "motivacios treningeket" :D Hugomat is hanyszor patyolgattam a phasz pasijai vegett :P Valahogy magammal szemben ez mar kevesssbe megy. :)

Azert sem menne a szexbari, mert erzelmesebb egyed vagyok es en lennek az aki elkezdene eloszor tobbet akarni (szeretni/erezni). :)

Lehet neki kellene futnom tenyleg egy pszichomókusnak, de oda is milyen ciki mar elmenni, nem? :DD

ossze kellene magamat szednem, hogy osszeszedjem magamat az osszeszedeshez xD

Koszonom megegyszer! :3

2018. ápr. 9. 17:12
 12/16 anonim ***** válasza:
81%

Nem érzem cikinek a pszichológust, mert az embernek lelke is van is nemcsak teste. Mostanság csak fizikai szükséglettel törödik az eü pedig a mentálhigiéné is éppolyan fontos!

Szerintem próbáld meg. Egy esélyt adj magadnak! Ahhoz túl jófej srác vagy, hogy hagyd magad parlagon!

2018. ápr. 9. 17:39
 13/16 anonim ***** válasza:
Annyira jófejnek tűnsz pedig. Kellene tényleg e gy pszichologus , nem ciki egyaltalán meg amugy sem kell villágá kürtölni hogy oda jársz. Magad előtt se legyen ciki. Mondjuk szerintem a kicsi se ciki. az én párom a 20as eveiben jár kicsi formas műszerrel. sose hallottam panaszkodni sose mondta hogy masra vagyik. sose szégyenlősködött.Ha barati tarsasagban ha a cerka meret a téma fennhangon példalozik a sajatjaval . Közös zuhany mit szamit neki. nem érdekli mas f arka, tesz is magasról mas véleményere a sajat f arkáról. Olyanokat évezek hogy elájulnek legszivesebben. ez pont elég visszajelzés neki hogy ne erezze rosszul magát a bőrében a mérete miatt. olyan ez mint az öregedés. Ismerősőm minden szülinaján sirógörcsöt kap mert megint öregebb lett. Én nem értem hisz ha sir ha nem ha örül ha nem attól még egyre idősebb lesz. Mostmar majd negyven evet jajgattál a kis p öcsöd miatt , ideje lenne elfogadni hogy neked ezt osztotta a gép. Ha te szereted a f.arkad olyannak amilyen akkor a nők is szeretni fogják. Azt irod nyalni tudsz szeretsz is, hát csináld azt. Enyém pasinak fele annyi igénye van sz.exre mint nekem, de barmikor szivesen kinyal. Hálás vagyok erte ;) Persze van pár póz ami nem megy kisebb mérettel. de kárpotol. hogy nem fulladok meg ha épp tövig szeretném bekapni. És mindenhol kényelmesen elfér. Lehet kicsivel döngetve b...ni es kellemesen szeretkezni is . Nők hatalmas szazaléka csikló orgazmusra képes csak. ott aztan meg edes mindegy mekkora az a f.arok. Nincs semmi okod ra hogy ennyire magad alatt legyél a méreted miatt . Párkapcsolatkellene nem sz.ex kapcsolat. Olyan nő aki már a nézésedtől felizgul pláne ha még hozza is érsz . Jó a dumad jók a gondolataid vetközd le a gátlásaidat nincs ra semmi szükség hogy tovabb kinozd magad velük ;)
2018. ápr. 13. 14:39
 14/16 A kérdező kommentje:
13: <3 <3 <3
2018. ápr. 14. 08:25
 15/16 A kérdező kommentje:

Ha a lelkifröccs(ök)től amiket itt kaptam (privibe is) be lehetne rúgni, akkor én most annyit ittam, hogy ha ránéznék egy absztinens emberre az is 2 napig fetrengene a detoxban! :)))

Nagyon szépen köszönöm mindenkinek, sokat segítettetek!

Csajoknak nagy puszi, srácoknak pacsi! :)

2018. ápr. 14. 12:38
 16/16 anonim ***** válasza:
Én nem vagyok 40, csak 31, de én ennek nem hiszek. Ha kicsi a farkad, akkor egy hulladék vagy a nők szemében. engem is ért elég sok megalázás emiatt 12/3,5, tehát még vékony is mellette, nem csak kicsi, dupla testi hiba.. sokszor harangoztam a nőkben, meg a legkisebb gumit kell választanom ez is növeli az önbizalmat jah :) Valaki itt írta a lényeget, ha neked csak mikro 12cm-ed van és utána nő egy 15cm-est kap akkor az lesz nekik a minimum szint és pont. Én nem fogok ezekkel, nem is tudok versenyezni, mert ezen kívül van még jó néhány negatív tulajdonságom, alacsony (170cm) és ronda is vagyok, ezért sem volt soha komoly kapcsolatom mert az ismerkedésnél koppintottak a ronda képem miatt, ezt nem igénytelenségre értem itt...
2018. máj. 1. 18:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!