Gátlásos vagyok és nem tudok táncolni, mit csináljak?
Néha elmegyünk a barátnőimmel bulizni, s ők egyből belevegyülnek a tömegbe, s ropják, mint állat (és még ők mondják, hogy nem tudnak táncolni -.-), én meg állok, s néha lépegetek oldalra. Úgy érzem, mindenki engem néz, holott tudom, ez nem igaz, de mégis. Jó sok időnek kell eltelni, hogy egyáltalán a lábammal táncoljak (úgy fél-egy óra), s úgy legalább másfélnek, hogy a kezemet is használjam valamelyest. És még akkor is bénán.
Valaki tudna segíteni, mit lehetne tenni ez ellen a gátlásosság ellen, s hogyan tanulhatnék meg táncolni? (Nincs tévénk)
Inni keveset szoktam, s az ilyen tanácsokra nem vagyok kíváncsi (tapasztalatból mondom, nem használ ha iszok).
L/17
Én jól tudok táncolni itthon a barátom előtt, de buliba én is lebénulok, és ezt a parámat sosem tudtam leküzdeni.
Voltak időszakok, amikor táncoltam többet, de akkor is hülyén éreztem magam közben. Egyébként azt szoktam csinálni, hogy elkezdek nézni valakit aki jól táncol, és aztán azt utánozom, az úgy elvonja a figyelmemet a saját bénaságomról. Néha meg csak ülök asztalnál és dumálok haverokkal, addig se kell táncolni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!