Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Napi gatlasos dorrento, avagy mi a fenet csinaljak?
Hello mindenki!
A szokasos kisphaszu dorrento kinlodas 9674-ik felvonasat olvashatjatok. Avagy egy a sors altal a szexualitas kispadjara szamuzott ferfiegyed napi szenvedesenek lehettek szemtanui.
Roviditek, hogy ne kelljen sokat olvasni :D
40 ev, kis szerszam, ultra gatlasossag, nem vagyok szuz-de nagyon tapasztalatlan. Mar randizni sem merek, mert belekerultem egy olyan lelki spiralba amire meg Fibonacci is csettintene. Hiaba kapok egy kisbusznyi szeretetet/megertest a csaj ismerosoktol, ha pont magatol a szexualis aktustol van olyan kezdodo panikrohamon ha arra gondolok, hogy vetkozni kell a multbeli serelmek/alaztatasok vegett, hogy neha sirhatnekom van.
A csavar az egeszben, hogy a csajozas resze az ismerkedes/adok magamra/dumalas resze megy frankon (ez gondolom leesett), de egeszen ameddig be kellene mutatni a komolyabb tornamutatvanyokat mar bedagogok, mint atlag beszedhibas Pistike az elso logopedus session elott.. (nem vagyok Pisti :D)
Gondoltam szexualpszichologusra, de sajnos nem vagyok Rockefeller, illetve ha lenne is valahol lehetoseg ingyenesre a fovarosban oda meg lenne ertelme elmenni? Most jol megbeszeljuk a dolgokat, eeeees??? Elmeletben en is kuu va jol tudok dugni... Aztan a gyakorlatban jon a gorcsosseg :D
Vagy vegyem elo az asd el magad felszerelest, oszt ennyi?Probalom rekreacios tevekenysegekkel elnyomni az igenyemet, de csak-csak ferfibol vagyok en is! :D
Nem is tudom a kerdesemet amugy sem hova cimezzem, szexualitas vagy parkapcsolat? Mert mar rohadt jo lenne olyan par aki elfogadna ugy ahogy vagyok testi adottsagokat tekintve, sajna a gorog szobrokrol mintaztak, csak nem gondor a hajam es nem vagyok olyan izmos, mint nemelyik. :D (no ezen azert dolgozok)
Otlet?
#nottroll #notfake #sadbuttrue
1: Haha koszi! noted! :D
nem pontozok le senkit promisz, mivel amugy kedvelem a kreativ hulyesegeket! :D
3: 1. Ateltem! :) 2. Ha 15 centis lenne, egy "paraszthajszallal" nagyobb lenne az onbizalmam :DDDD
Szerintem a kis szerszámnak is megvannak az előnyei.
Te félig üres tipusú gyerek lehetsz.
Ismerek egy srácot akinek az egyik lába szanaszét lett szabdalva egy baleset miatt. Csak egy cafat maradt belőle. Ergó egylábon kell boldogulnia + szexnél is pózol kiesnek. De ő a hátrányából előnyt kovácsolt. Még fél lábbal is talpraesettebb mint az egészségesebb fiúk zöme.
Szerintem a kis farok nem hátrány, mert a női szexualitás nem fingik ki ott, hogy betolod 3x és csá.
Ott az előjáték, az orál, az ujjazás (ha a mutató ujj elég az orgazmushoz akkor nehogy a pömpölősöd kevés legyen!)
Volt hogy 18 cm farolból sem éreztem semmit, max a fájdalmat a méhszájamnál. (én pl. Csak csiklóval tudok elemenni nekem nem releváns a farok mérete, mert egyik sem okoz orgazmust).
Fejezd be az önsanyit, tanulj meg dugni, és a kutyát nem fogja érdekelni a méreted.
6: Respekt a sracnak komolyan!
Ki lettem rohogve szex elott, vetkozesnel nem egyszer. Egy komolyabb kapcsolatom volt, ott is megcsaltak, valoban a gorcsossegem biztos nem valt elonyere a kapcsolatnak. Ambator rohadtul szeretek nyalni es abban kaptam is dicsero szavakat meg testi visszajelzesekbol boven, az pipa mondhatni! :) De a 22-es csapdaja, hogy ha nem megyek prostihoz (nem akarok) es ha gatlasos vagyok nagyon, akkor hogy gyakoroljak? Foleg 40 evesen ki az aki komolyan tud venni, ha megtudja, megtapasztalja, hogy kis benazos vagyok? En nem gyakorolni akarok, hanem vegre egy rendes not aki elfogad, nem nevet ki es nem csal meg.
Ordogi kor. Akar nyavajogni a fene, csak baromira nem latom az alagut vegen a fenyt! Jo, vonatalagutban nem is akarom a vege elott latni :DD
6: Lemaradt: Felig ures??? :DDD Nem ismersz az eletben, EN SZOKTAM masra mondani ezt, mindenki a munkajaval, eletevel, szarjaival egyetemben total uresnek latja a poharat, en felig telinek... Mindenk kis szar esemenyt/tortenest ami esetleg negativan hatna az eletemre totalisan pozitivan fel tudok fogni. BUT!
Mindenkinek megvan a gyenge pontja, nekem ez sajna. :)
Én azt az 1-et meg tudom érteni, amikor az ember szégyelli a testét.
Én gáz vénákat örököltem, már kiskamaszként seprűvénás volt a lábam. + logó mellekkel áldott meg az ég, és tiniként nagy súlyingásom volt amiért striás is lett a hasam.
Egyedül a szép arc maradt meg, ami értékelhető a testemből. De nagyon gátlásos voltam. 22 éves koromig senki nem tudta a ruháimat lekönyörögni.
Úgyhogy nem egyszerű eljutni addig az állapotig, amikor már letojod az egészet.
Én maximum egy szexbarátság kialakítását tudom ajánlani. Haveri alapon szex. Így az írásod alapján egy marha jófej srác lehetsz, jó humorral és öniróniával. Ezzel a személyiséggel szerintem hamar találsz lánybarátot, akiből csak akad olyan, aki a problémád diszkréten és megértően kezeli!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!