Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak? Nagyon túlreagáltam?
Szerezz egy ügyvédet.
Az orrtörés 8 napon túl gyógyuló sérülés, alsó hangon 2 év börtön, ha elítélnek...
Amúgy a csajod írónak készül vagy politikusnak?
Csak azt nem értem, hogy miért nem törted össze a párod orrát is? Ha jól értem, ő legalábbis ugyanolyan vétkes volt, ha ugyan nem ő kezdeményezett. Az bizonyos, hogy nem jelentett volna föl, nem hangzott volna jól a védekezése, amit neked mondott.
Egyébként túlreagáltad, de nem nagyon. :)
Eléggé gáz vagy. Mert az agresszió nem megoldás. Elgondolkodhatnál magadon.. és ideje lenne megtanulni kezelni az indulataid.
Egyébként nem ijesztgetni akarlak, de az egyik ismerősöm/haverom ezért ült két évet.
És az a vicc, hogy nem is a srác jelentette fel akinek ugyanúgy eltört az orra.. hanem a csaj aki egyébként pont ugyanúgy szerette a haverom mint a csaj téged.
Hihetetlenek vagytok, ti férfiak.
Ölni is képesek lennétek egymást, csak azért, hogy a parázna és zsarnok nőre kezet ne emeljetek. Ja, hogy ez már megtörtént párszor a történelem során?
Kérdező! Legjobb barátot nem találsz minden sarkon, de ilyen erkölcsű nőt bármelyiken. A legésszerűbb, amit tehetsz, az az, hogy kikönyörgöd a barátod bocsánatát, és keresel magadnak egy olyan nőt, aki nem zúz szét egy számodra fontos kapcsolatot csak azért, mert ég a puncija.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!