Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Túlreagáltam volna a párom "beszólását"?
Jó nagy bunkó volt. Ha együtt éltek, nyilván tudja, hogy fogyózol is, és ez a téma érzékenyen érint. Ezen kívül a kapcsolatban minden rendben? Ha igen, akkor szerintem ne agyalj szakításon.
21N
Szegény csak nem vette a lapot a szexizésre..
Sovány vagyok, mindenemet elérem, hülyeséget nem mondott, de senki nem kért tanácsot, hogy lehetne könnyebb. Illetve feltételezhetné, hogy tudod te is, hisz tudja, hogy diétázol(ugye sportolsz is?)
Szerintem azért mondta, mert fárasztónak érezte a háttörlést és nem jött le neki a szexizés. Sima bosszankodás volt egy szívességkérés miatt, szerintem túlreagálod.
Először is, igen kicsit tapló volt a párod, de ha bocsánatot kért, fogadd el és lépj túl rajta.
Másodszor: ülj le vele és közöld normális hangnemben, hogy ez neked érzékeny terület, ne mondjon már ilyeneket.
Harmadszor: gondolkodj kisit el magadon is. Miért görcsölsz a súlytémán? Úgy érzem, meg akarsz felelni valakinek, aki nem magad vagy, közben pedig bele vagy ebbe gebedve, hogy nehogy meghizz. Voltam itt, hidd el, nem teljes az élet, amig el nem engeded a mérleg témát. Kicsit áss magadba, hogy kinek is akarsz te megfelelni? A társadalomnak? Féled, hogy elveszted a párod? Miből jön ez?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!