Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Túlreagáltam, vagy ti hogy kezelnétek?
Barátommal fél éve vagyunk együtt, de már az elejétől feltűnt, hogy milyen felszínes és nagyon számít nála a külső. Mivel sok jó tulajdonsága volt, és szerettem volna még jobban megismerni, így összejöttünk. Az elején párszor mentünk együtt városba meg ilyenek, aztán egyre kevesebbet. Rájöttem, hogy az a mániája, hogy ha ő elmegy valahova, akkor ő ki akar öltözni, és a barátnője (jelen esetben én) is nézzen ki jól mellette. Ezt úgy értem, hogy pl ha én megyek egy farmerba és sportcipőbe, az neki ugyebár nem olyan mutatós. Na most nekem szerintem vannak szép ruháim, de nincs annyi, mivel most egyetemre járok, nem volt most lehetőségem mellette dolgozni, mert sokat kell tanulni a jó jegyek miatt, így nincs annyi ruhám, ami közül válogathatnék. Neki könnyű elegánsan kiöltözni, mert felvesz egy inget stb, de nekem nincsenek annyira elegáns ruháim, ugyanakkor szerintem nincs baj a ruháimmal.
Viszont múltkor találkoztunk a barátaival a városban és egy sportcipőt vettem fel (Nike-t) de neki ez valószínűleg nem tetszett és legközelebb, mikor szerettem volna elmenni vele a majálisra, megkért, hogy ne azt a cipőt vegyem fel. Ez nekem nagyon rosszul esett, mert már korábban is voltak kisebb megjegyzései a megjelenésemre és felzaklatott a gondolat, hogy ő képes azon pörögni, hogy én hogy öltözködöm mellette a barátai előtt, akik tök egyszerűek szerintem... A hétköznapokban pedig ő melegítőben van állandóan, amikor nem megyünk sehova, meg egyszerű ruhában találkozik velem, mikor én olyankor is azért rendesen felöltözök. Egyébként véleményem szerint ezt a barátai és kollégái kedvéért csinálja, hogy úgy mutassa magát, mintha valami nívós lenne, hogy felvághasson, mintha.. Gondolkoztam, hogy ha ő ezért nem hajlandó velem kimozdulni, mert nem úgy mutatok mellette, ahogy elvárná, akkor kár ezt folytatni hosszútávon.
Pl. egyszer elmentünk színházba és beszólt egy ilyet előtte, hogy ugye tudom, hogy oda elegánsan kell kiöltözni?
Én meg csak néztem, hogy mégis minek gondol. Aztán végülis aznap tök szépen felöltöztem, magassarkút is vettem fel, ő meg ugye az ingjében meg minden.
Eleinte nekem is próbált így mutatkozni, de én rögtön levágtam mit csinál és egyáltalán nem értem, hogy mire fel ez a felszíneskedés.
Ugyanakkor most az is bennem van, hogy mi van ha túlreagáltam... Az ő álláspontja az volt, hogy ebben nincs semmi különös, hogy megkér, hogy másik cipőben menjek és hogy ő ezt nem bántó szándékkal mondta, de ezt neki muszáj volt jeleznie.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!