Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak? Nagyon túlreagáltam?
Kedves 10-es és az nem tartozik hozzá,ha már a "legjobb barát" az illető hogy ő is megbecsüli azt a kapcsolatot,nem csak a kérdező?
Szép volt,elhiszem hogy felhúzott a dolog,teljesen érthetően,csak legközelebb kicsitt higgadtabban :)
Egy az ilyen nem barát aki meg dugja a barátja csaját hanem egy féreg
a másik meg egy lotyó
hagyd mind a kettőt a fenébe mind a kettő kudarcot vallott egyik barátság terén másik kapcsolat terén
emésszék magukat szépen...
Hát rég hallottam már ennyire átlátszó, aljas hazugságot...
1. Ha a barátnőd hármas szexet akar, mondjuk nem kellene először is téged megkérdeznie, hogy te szeretnéd-e a dolgot, aztán együtt keresni hozzá partnert?
2. Ha csak tesztelte a haverodat, nem lett volna elég 1x tesztelnie? Többször is lefeküdtek.
3. Ha csak nem iszonyat perverz meg bevállalós a barátnőd, akkor egyáltalán nem szeret, különben nem akarna másokkal lefeküdni.
Szerintem tiltsd le mindenhonnan.
És bár túlreagáltad egy kicsit, de igazából megértelek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!