Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Mit csinaljak? Nagyon gatlasos...

Mit csinaljak? Nagyon gatlasos es zarkozott vagyok az intim meretem miatt! Hogyan tudnek valtoztatni?

Figyelt kérdés

Az a helyzet, hogy nagyon hosszu idon at beszeltem be magamnak, hogy a peniszem annyira nevetsegesen kicsi, hogy nemhogy eselyem, de jogom sincs arra, hogy csajozzak, vagy szexeljek. Az evek alatt emiatt egyre gatalsosabb es zarkozottabb lettem, sosem beszeltem errol senkinek es nehezen engedek kozel magamhoz masokat. Egyebkent sok lanynal lett volna mar eselyem, de mindig visszautasitottam es elkerultem oket. Elegge rosszul es frusztraltan erzem magam nemcsak lanyok, de fiuk tarsasagaban is, hiszen en egyszeruen nem tudok csajokrol beszelni, nem tudom azt mondani, hogy "huuu, de megd*gnam azt a lanyt", vagy "huuu de jo az a no", mert mindigis azt gondoltam, hogy nekem ugysincs eselyem a meretem miatt, akkor meg minek mondjak ilyeneket. Es persze a lanyokat is kerulom, ami miatt elindul a kombinalas es sokszor melegnek gondolnak, jonnek a viccelodesek, ugratasok, amiktol megintcsak rosszul erzem magam, mert en tudom, hogy nem ezert vagyok ilyen fura es zarkozott, de azt megsem mondhatom meg, hogy a peniszmeretem az oka!

Hogy tudnek valtoztatni? Hogy legyek felszabadult es mondjam ki, amit gondolok es ne folytsam el a vagyaimat, erzeseimet, gondolataimat? Hogy legyek nyitottabb?

Ugy erzem sokszor, hogy el kene mondanom mindenkinek, hogy azert voltam/vagyok ilyen fura es zarkozott, mert aggodtam a meretem miatt, kicsinek gondoltam mindig...de ez ugye nem megoldas! Hogy tudnam ezen tultenni magam?

Hogy higgyem el, hogy nekem is ugyanugy jogom van csajozni es lehet ugyanugy eselyem, mint barki masnak?

Roviden: nem is az intim meretem zavar mar, hanem hogy meg mindig agyalok rajta es hogy a sok aggodas miatt ennyire zarkozott, gatlasos es sokak szemeben furcsa lettem! Ezen hogy lehet valtoztatni?

Bocs, hogy ilyen hosszan irtam!

2011. febr. 28. 16:27
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Pontosan mekkora az intim méreted?
2011. febr. 28. 16:39
 2/15 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy? Az egyik legtutibb módszer hogy elfogadod magad, úgy ahogy vagy, mert SENKI sem tökéletes. Aki annak látszik, az sok smink meg photoshop eredménye (gondolok itt a sztárokra), és az, hogy megtanulták magukat elfogadni. Attól még hogy valakinek kicsi a micsodája, attól még lehet jó az ágyba, csak bánni tudni kell vele. E miatt ne legyél ilyen, fogadd el magad úgy ahogy vagy!
2011. febr. 28. 16:40
 3/15 A kérdező kommentje:

Mar 25 vagyok!

Az a baj, hogy tinikoromban, amikor elkezdodott ez az aggodas, akkor nem mertem senkitol megkerdezni, hogy hogy van ez, nem voltam tisztaban a meretekkel es mas tudnivalokkal es sajnos nem is olvastam utana, hanem magamba zarkoztam.

Igazabol lankadtan nagyon pici, csak egy kis hupli latszik alsogatyaban es ugye amikor osszehasonlitgattam oltozoben masokkal, vagy amikor valakinek lattam a nadragjan, hogy rendesen dudorodik ott neki, akkor azt hittem, velem valami nagy baj van.

Mereven egyebkent kb. 15 cm hosszu es 3,5 cm atmero.

Mar rajottem, hogy igazabol felesleges ezen agyalni, csak olyan sokaig beszeltem be magamnak a dolgokat, hogy most nem tudom, hogyan valtoztassak magamon, hogyan legyek nyitottabb, hogyan legyek lazabb es felszabadultabb...

2011. febr. 28. 18:35
 4/15 anonim ***** válasza:
Szerintem törekedj arra hogy találj egy olyan partnert, akit szívből szeretsz. Majd ha eljuttok odáig és megbeszéled vele, meglátod segíteni fog. Ez egy olyan dolog amit egyedül nem lehet megoldani. Ellenben ha ezen túl is estek, nem biztos hogy egyből teljes lesz a siker. De ha a partnered szeret, és téged akar. Ez nem lesz probléma. 31F
2011. febr. 28. 19:02
 5/15 anonim ***** válasza:
Semmi gond a méreteddel.Felejtsd el az aggódást.
2011. febr. 28. 19:42
 6/15 anonim válasza:
24gyok és szüz nem vagy egyedül evvel a problémával legyen ön bizalmad söt velem azt tötént hogy elveszik az ártalságomat. fel a fejjel
2011. febr. 28. 21:29
 7/15 anonim ***** válasza:
9%
szerintem szimplán homo vagy és ezt magadnak sem mered bevallani
2011. márc. 1. 00:23
 8/15 A kérdező kommentje:

Elozo: akkor ha felveszem a rozsaszin flitteres tangamat es vegre elkezdek travibulikba jarni, megoldodik minden??:D

Nem hiszem, hogy meleg vagyok, sosem gondoltam "ugy" egy fiura sem, szexualis fantaziaimban mindigis lanyok szerepeltek! Egyszeruen csak frusztralt es gatlasos vagyok es nem tudom, hogy legyek nyiltabb, felszabadultabb masok tarsasagaban es persze a lanyokkal!

2011. márc. 1. 20:35
 9/15 anonim ***** válasza:

noha így van, akkor némi, mértékkel fogyasztott alkohol segíthet

menj el házibulikba

menj le kávéházba, kultúrált kocsmába, (ne a késelőbe, ahol csak alkeszek vannak) ismerkedj, beszélgess emberekkel, előszőr akár csak a személyzettel

tekintsd ezt gyakorlásnak

eleinte alig mered őket majd megszólítani, de később simán beszélgetsz bárkivel

ha ez már megy, akkor bepróbálkozhatsz azoknál is akik megtetszenek

de előszőr ne a szex vezéreljen

és olyan lányt keress, aki anyáskodó tipus, és segítőkész

mert gondjaid lesznek az ágyban is, de az is csak gyakorlás kérdése

el kell lazulni, nem szabad erőltetni semmit, nem szabad arra gondolni: jaj istenem mi lesz ha nem fog sikerülni, nem fog felállni, stb, mert akkor nem is fog

remélem egy picit segítettem

2011. márc. 2. 03:07
 10/15 anonim ***** válasza:

02-28 19:02 vagyok újra.

Látod többen írják azt, amit én is.

Egy megértő partner el, aki elfogad, és te is őt.

Csak is egy ilyen ember fog tudni segíteni rajtad.

Mert ha másmilyent keresel, és mondjuk nem fog össze jönni, azt csak kudarcként fogod megélni. És nem lesz ember, aki ezek után a lelki sebeidből hipp hopp ki fog tudni gyógyítani. Ez egy tűtelem játék. Sajna tudom miről beszélek, hasonló cipőben jártam én is. De a partnerem segített. Kitartás :)

2011. márc. 7. 09:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!