Mit csinaljak? Nagyon gatlasos es zarkozott vagyok az intim meretem miatt! Hogyan tudnek valtoztatni?
Az a helyzet, hogy nagyon hosszu idon at beszeltem be magamnak, hogy a peniszem annyira nevetsegesen kicsi, hogy nemhogy eselyem, de jogom sincs arra, hogy csajozzak, vagy szexeljek. Az evek alatt emiatt egyre gatalsosabb es zarkozottabb lettem, sosem beszeltem errol senkinek es nehezen engedek kozel magamhoz masokat. Egyebkent sok lanynal lett volna mar eselyem, de mindig visszautasitottam es elkerultem oket. Elegge rosszul es frusztraltan erzem magam nemcsak lanyok, de fiuk tarsasagaban is, hiszen en egyszeruen nem tudok csajokrol beszelni, nem tudom azt mondani, hogy "huuu, de megd*gnam azt a lanyt", vagy "huuu de jo az a no", mert mindigis azt gondoltam, hogy nekem ugysincs eselyem a meretem miatt, akkor meg minek mondjak ilyeneket. Es persze a lanyokat is kerulom, ami miatt elindul a kombinalas es sokszor melegnek gondolnak, jonnek a viccelodesek, ugratasok, amiktol megintcsak rosszul erzem magam, mert en tudom, hogy nem ezert vagyok ilyen fura es zarkozott, de azt megsem mondhatom meg, hogy a peniszmeretem az oka!
Hogy tudnek valtoztatni? Hogy legyek felszabadult es mondjam ki, amit gondolok es ne folytsam el a vagyaimat, erzeseimet, gondolataimat? Hogy legyek nyitottabb?
Ugy erzem sokszor, hogy el kene mondanom mindenkinek, hogy azert voltam/vagyok ilyen fura es zarkozott, mert aggodtam a meretem miatt, kicsinek gondoltam mindig...de ez ugye nem megoldas! Hogy tudnam ezen tultenni magam?
Hogy higgyem el, hogy nekem is ugyanugy jogom van csajozni es lehet ugyanugy eselyem, mint barki masnak?
Roviden: nem is az intim meretem zavar mar, hanem hogy meg mindig agyalok rajta es hogy a sok aggodas miatt ennyire zarkozott, gatlasos es sokak szemeben furcsa lettem! Ezen hogy lehet valtoztatni?
Bocs, hogy ilyen hosszan irtam!
A 21 eves lanynak: igen, en is pont igy vagyok vele, hogy egy ideje szandekosan elkezdtem poenkodni ilyesmikkel (amugy is imadom a humort), hatha fokozatosan oldodik ez a feszultseg bennem! Csak, tudod, jo hosszu idon at beszeltem be magamnak ezeket a hulye negativ gondolatokat es nagyon nehez "atprogramozni" magamban ezeket a dolgokat es persze az sem jo, ha tul eroltette valik a poenkodas, mert az meg csak azt jelezne, hogy meg mindig zavar es frusztral ez az egesz helyzet!
Na, de azert igyekezni fogok es koszi a batoritast!:)
"Mereven egyebkent kb. 15 cm hosszu es 3,5 cm atmero. "
Az teljesen jó méret. Nekem még ekkora sincs, de sosem okozott gondot.
Semmi baj a méreteddel, nem kicsi. Az, hogy petyhüdten kicsi, az csak az öltözőben/zuhanyzóban lehet érdekes (már akinek!), de a szexben a 15 centi egyáltalán nem kicsi.
Próbálj nem foglalkozni magaddal, ereszd el magad, és lazulj el, és ne is vegyél tudomást a gátlásodról. Ha megfelelő partnerrel hoz össze a sors, és szeretitek egymást, meglásd, a gátlásaid elszállnak majd.
15 centi... hát azon nincs mit szégyellni... nekem körülmetélték és ezmiatt ronda és nem is működik, mert fáj, mivel feszül a szűkre szabott bőr....
Most gyűjtök, két és félmillió lesz a visszaalakítás, ami persze nem is 100%os
Bármikor lecserélném a tiédre.... bármikor
Még pár centivel rövidebbre is, azonnal, ha tehetném!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!