Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert akarok kiabalni szex utan, ha csak osszejarunk?
Ha egy pasi csak szexet akar, utana nagyon merges leszek es csak leakarom ordiatani a fejet, hogy csak szexre hasznal.
aztan kidobom (nem a hazbol), de elotte leorditom a fejet, mert ha nem orditom le akkor egyszeruen neki ezt teljesen normalis, hogy osszejarunk es a szex huuuu de jooo !!!! Nekem meg volt mar jobb is... es csak orditani akarok, hogy hagyjal beken, csak a szexre hasznalsz....
Mindenkivel igy van? egyeszeruen olyan merges leszek, hogy teljesen kikelek magambol !
#5 vagyok még. szerintem ez lehet a lényege. te nem szereted csak így a szexet. csak valamiért belemész. és utána meg mint egy berúgás után a másnaposságnál nem érted miért csináltad, ha tudod, hogy neked ez nem kell.
szerintem vállad be, hogy egyedül vagy és nincs szex, amíg nincs valaki akivel kapcsolat lehetne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!