Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik webshop-ot ajánljátok, ha vibrátort akarok rendelni? Melyik a legjobb oldal? 23/N
Figyelt kérdés
Szóval normális, diszkrét csomagolásban küldik, ami nem szakad ki, ki sem tapintható, így nem láthatja meg senki, hogy mi van benne. Még a postás se.2018. márc. 13. 18:41
1/11 anonim válasza:
Szerintem erre bárhol odafigyelnek..De nekem van egy vadonat új g pont vibrátorom, amit szeretnék eladni, egy német nő rendelte, csak nem vette át a csomagot én meg zsákbamacska jelleggel vettem egy csomó ilyen át nem vett csomagot és az egyikben ez volt. Ha érdekel becsomagolom 30 négyzetméter bubis fóliába, meg ráírom a csomagolására, hogy "Nem vibrátor"
2/11 anonim válasza:
Akármelyiket, mivel akármelyik magyar szexshopból rendelsz, valami ilyesmi lesz a feladó:
Kiss Pista e.v.
9999 Humbákfalva
Álom utca -5.
Általában vagy sima kartondobozban, vagy fehér vagy barna borítékban szállítanak.
Ennek ellenére én mégis az ebay-ről szoktam rendelni, ha rendelek. Nyilván a vám miatt rá kell írniuk a borítékra, hogy mi is az, de nagyjából az úgy néz ki, hogy:
1 pcs Toy [Gift]
A feladó ebben az esetben valami furcsa hieroglifákkal írt cím lesz.
3/11 A kérdező kommentje:
Tehát semmilyen utalás nem lesz a külső csomagoláson feltüntetve, hogy ez egy szexuális segédeszköz?
2018. márc. 13. 19:05
5/11 anonim válasza:
Kapcsold már be az agyad! Szerinted ki rendelne abból a szexshopból, amelyik feltünteti a csomagoláson, hogy "hé, haver, ez a csaj vibrátort rendelt"?
6/11 anonim válasza:
így van, a diszkréció a webshop érdeke is, hiszen így bizalommal fordulnak hozzájuk az emberek. Elég amatőr húzás lenne máshogy eljárniuk és szerintem nincs is erre példa.
7/11 anonim válasza:
Ha nem unión kívülről jön akkor nem kell ráírni áru típusát, értékét. Ha egy boltnak a neve pl. "Erosz szexshop" akkor tutira valami olyan hivatalos cégnév lesz a csomagon, ami tök általános.
Választáshoz kis segítség:
8/11 anonim válasza:
Nem az lesz ráírva hogy vibrátor. Talán még a SEX szó sem. De a feladó mint jogi személy (KFT, BT) neve rajta lesz. De ezt irtam privátba is, csak derogál válaszolni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!