Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kedves Lányok, Nők! Elítélitek, ha egy férfi nagy mellű (>D-E) párt keres, mert számára az vonzó? Ha igen, miért? Érdemes ezt egyáltalán felvállalni egy kapcsolat elején?
Milyen jelzőkkel illetnétek egy ilyen pasit, és mi befolyásolja a véleményeteket? Saját méret vagy esetleg rossz tapasztalat? Életkor?
Köszi a válaszokat előre is!
14, 18: én kifejezetten az óriási mellű nőket szeretem!
De: ez az első külső adottság, a kapcsolat attól kútba eshet ha CSAK nagy mellei vannak - kell ahhoz még kisugárzás, intelligencia, szép tekintet, olvasottság stb.
Én kis mellű nőre nem is mozdulok, mert tudom, hogy ha összejönnénk, akkor sem lenne a szex az igazi, mert nem ébresztene bennem igazi vágyakat, mint egy hatalmas mellű gyönyörűség! És persze így megkíméljük egymást egy esetleges csalódástól, kellemetlen kiábrándultságtól.
37 - Hallottál már a tömegvonzásról?
Na, majd ha a szellemiséged tűnik ki először és nem a melled mérete, akkor elsőre a szemedbe fogok nézni!
Aztán a melleidben fogok vizuálisan gyönyörködni!
Miért itélnémel? Ő nagy melleket akar az elsőre látszik. A lelkét majd megismeri, mert az is fontos egy kapcsolatban.
Felszínes?! Az mint mindenki aki olyan emberrel ismerkedik aki tetszik neki!
Mert azért valljukbe nem megyünk oda mindenkihez hátha aranyos,jófej megminden ami kell de TELJESEN MINDEGY A KINÉZETE.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!