Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Kedves Lányok, Nők! Elítélitek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kedves Lányok, Nők! Elítélitek, ha egy férfi nagy mellű (>D-E) párt keres, mert számára az vonzó? Ha igen, miért? Érdemes ezt egyáltalán felvállalni egy kapcsolat elején?

Figyelt kérdés

Milyen jelzőkkel illetnétek egy ilyen pasit, és mi befolyásolja a véleményeteket? Saját méret vagy esetleg rossz tapasztalat? Életkor?

Köszi a válaszokat előre is!

2018. márc. 13. 22:44
1 2 3 4
 31/40 anonim ***** válasza:
igenytelen, felszines, ostoba
2019. jún. 17. 01:44
 32/40 anonim ***** válasza:
Szerencséd van, mert ez egy olyan igény amit első látásból el tudsz dönteni hogy kielégíti-e az adott partner. Miért lenne elítélendő? Mindenki okyan partnert keres aki számára vonzó. En nem tudnék összejönni kövér pasival, te nem tudnál összejönni kismellű csajjal. Csak az a peched, hogy ez egy elég ritka méret, és az extrém nagy mellel sokszor jár együtt extrém túlsúly...
2019. szept. 12. 19:05
 33/40 anonim ***** válasza:

14, 18: én kifejezetten az óriási mellű nőket szeretem!

De: ez az első külső adottság, a kapcsolat attól kútba eshet ha CSAK nagy mellei vannak - kell ahhoz még kisugárzás, intelligencia, szép tekintet, olvasottság stb.

Én kis mellű nőre nem is mozdulok, mert tudom, hogy ha összejönnénk, akkor sem lenne a szex az igazi, mert nem ébresztene bennem igazi vágyakat, mint egy hatalmas mellű gyönyörűség! És persze így megkíméljük egymást egy esetleges csalódástól, kellemetlen kiábrándultságtól.

2020. febr. 26. 13:26
 34/40 anonim válasza:
Semmi melle ne legyen, ez fontos. Fiusnak kell lennie, ugy az igazi. 11/F
2020. júl. 6. 23:59
 35/40 anonim ***** válasza:
Dehogy ítélem el. Olyan emberrel járj,aki vonzó számodra!
2020. júl. 31. 10:40
 36/40 anonim válasza:
Ha nem deszka a csaj, észre sem veszem. Se segg, se mell, ezek csak illúziók, én a lelkébe szeretek bele minden barátnőmbe.
2020. aug. 4. 14:40
 37/40 anonim ***** válasza:
Ha a mellei miatt "szereted meg" akkor nem isbszereted őt igazán csak a melleit. Üdv egy E kosaras nő, akinek a férfiak nem néznek a szemébe csak a melleit bámulják...
2021. júl. 28. 19:34
 38/40 anonim ***** válasza:

37 - Hallottál már a tömegvonzásról?

Na, majd ha a szellemiséged tűnik ki először és nem a melled mérete, akkor elsőre a szemedbe fogok nézni!

Aztán a melleidben fogok vizuálisan gyönyörködni!

2021. júl. 28. 20:13
 39/40 anonim ***** válasza:
Nahát, egy pasi aki a nagy dudákra gerjed, mik vannak, de eredeti, olyan kis egyedi hópehely vagy
2021. júl. 29. 18:14
 40/40 anonim ***** válasza:

Miért itélnémel? Ő nagy melleket akar az elsőre látszik. A lelkét majd megismeri, mert az is fontos egy kapcsolatban.

Felszínes?! Az mint mindenki aki olyan emberrel ismerkedik aki tetszik neki!

Mert azért valljukbe nem megyünk oda mindenkihez hátha aranyos,jófej megminden ami kell de TELJESEN MINDEGY A KINÉZETE.

2021. aug. 24. 15:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!