Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kedves Lányok, Nők! Elítélitek, ha egy férfi nagy mellű (>D-E) párt keres, mert számára az vonzó? Ha igen, miért? Érdemes ezt egyáltalán felvállalni egy kapcsolat elején?
Milyen jelzőkkel illetnétek egy ilyen pasit, és mi befolyásolja a véleményeteket? Saját méret vagy esetleg rossz tapasztalat? Életkor?
Köszi a válaszokat előre is!
Értem, mire gondolsz ;) Ezek szerint ennyire dekoratív voltál. Őszintén: kiteszed, amid van, vagy szolidan jelensz meg?
Szóval a férfiak hazudnak össze-vissza. Hát köszi :D Randiztam már olyan nővel, akiről később kiderült, hogy párja volt. Elfelejtette megemlíteni. Ne általánosítsunk. Vannak normális pasik, akik tényleg belefáradtak már a párkeresésbe és megállapodni akartak mindig is. Ha érted, mire gondolok.
Visszatérve a mellre, szerintem akár nehézséget is jelenthet a méretük, mert jóval több az érdeklődő. Kiszelektálni közülük a komoly szándékúakat bizonyára nem könnyű. Áldás és átok egyszerre.
Kérlek ne értsd félre amit a férfiakról mondtam, nem úgy gondoltam, hogy minden férfi ilyen, hanem azok a pasik akik csak meg akarnak dönteni egy nőt, mindent bevetnek.
Nyilván a normális férfiak nem hazudoznak, nekem is ilyen normális férfi lett a párom aztán.
Amúgy nem vagyok mindenemet kipakolós típus, és túlzottan dekoratív sem. De annyira csúnya sem, hogy a mellemen kívül más érdekes ne legyen bennem.
Kedves férfiak! Az elítelendő ha én meg a magas,férfiakat keresem mert nekem az a vonzó?!
Mindenki más tetszik.
Ha neked a nagy mellek tetszenek akkor keresd az olyan lànyokat. Magaddal tolsz ki ha kismellűvel jössz össze úgy hogy nem vonzódsz igazán hozzá és a hàta mögött vàgyódsz a nagy mellek után.
Én minden ismerkedésnél megkérdezem hogy hàny cm magas az illető. Mivel én is viszonylag magas vagyok, ezért szóba se jöhet tőlem alacsonyabb férfi! :)
Nem ítélemel. De ha a közelében sem vagyok az áhitott méretnek akkor minek ismerkedik velem.
Vagy arra számít,hogy majd a kedvéért szilikon cica leszek?
Vagy ne ismerkedjünk vagy rögtőn az elején mondja,és akkor nem húztuk egymás idejét.
Hogy érted, hogy felvállalni a kapcsolat elején? Ha eleve nagymellűt választ, akkor ez egy bók, nem nagy felvállalás. Ha nem nagymellű lánynak mondja ezt egy srác, az meg szerintem taplóság. Nem tehet róla senki, hogy mekkora a melle (szilikontól eltekintve persze).
Nekem Fes mellem van, sokan imádták, de olyan is volt, aki elismerte, hogy nem tud vele mit kezdeni, neki a kisebbek jönnek be. Engem nem hatott meg a dolog, de a kismellű barátnőim nehezebben viselik ugyanezt.
Semmi különbség nincs, pont olyan ez, mint a férfiak farokmérete. Azt jobban viseli az ember, ha azt mondják, hogy túl nagy, mintha azt, hogy túl kicsi.
Ezen mit kell felvállalni? Ruhában is látod mekkora van az adott nőnek, ha nem felel meg akkor nem próbálkozol nála.
Ha meg ő próbálkozik nálad akkor ennél lehet udvariasabban is elutasítani a közeledését.
Mivel nagyon kicsi melleim vannak, én ezt szeretem előre tisztázni, mivel ruhában nem annyira feltűnő, fel lehet turbózni push up-os melltartóval.
Szóval általában rákérdezek, milyen mellméret jön be neki. Számomra inkább az az elítélendő, ha a szex kedvéért azt hazudja, hogy bejön neki a kicsi is. És biztos vagyok benne, hogy aki csak szexre hajt és tudja, hogy úgysem hosszútávra kell neki a nő, képes a mellmérettel kapcsolatban hazudni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!