Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Egy párkapcsolat a beszélgetés...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy párkapcsolat a beszélgetésről és a szexről szól?

Figyelt kérdés

Soha életemben nem volt még párkapcsolatom pedig már 27 éves vagyok és el is mondom miért nem volt még kapcsolatom nem azért mert csúnya vagyok hanem csendes fiú vagyok nem szeretek beszélgetni a hangomat is szégyelem mert kicsit gyerekes vékony.

Elvileg miről szól egy párkapcsolat milyen egy kapcsolatban élni?

Minden nap kell találkozni beszélgetni minden nap kell tartani a kapcsolatot ha nem is személyesen de interneten vagy telefonon?

Azt mondják hogy egy párkapcsolat 90℅-a a beszélgetésről szól nyomni kell a csajnak a szöveget megállás nélkül mert a csajok egy csendes fiúval unatkoznak , De ha nincs már miről beszélgetni akkor mit csináljak hülyeségekről beszélgessek?

Olyan témát nem akarok felhozni ami őt nem érdekli de egy helyben egymás mellett némán ülni az is kellemetlen ezért nem merek randizni mert félek a csendtől attól hogy elfogy a téma és csak némán sétálunk tovább vagy ülünk egymás mellett.

2018. márc. 10. 10:02
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Egy párkapcsolat arról szól, hogy EGYÜTT vagytok testben és lélekben. Együtt a jóban, együtt a rosszban, együtt a beszélgetésben, együtt a csendben, együtt az ágyban, együtt a koncerten, együtt a síró baba mellett...
2018. márc. 10. 10:05
 2/6 anonim ***** válasza:
24%

Mit jelent az, hogy nincs miről beszélgetni? Engem általában nem izgattak az ilyen hétköznapi, meg triviális dolgok. Én szeretnék beszélgetni filmekről(De nem úgy, ahogy hallom mindenkitől. Sokkal mélyebben), kultúrákról, vallásról, történelemről, társadalmakról, asztrofizikáról, biológiáról... végtelen a sor.

Sokszor mondták már, hogy okoskodom, pedig nem erről szól. Szeretek információt átadni, amit én olvastam és kapni is szeretnék. Erről szólna egy beszélgetés, információ csere, hogy kiegyenlítsük a redundancia szintünket.

Volt egy pár ember, akikről mindenki mondta, hogy milyen fárasztó, de én élvezettel hallgattam őket akár 30 percig egyhuzamban. Mert sok érdekeset kaptam és tanultam tőlük. A bátyám más miatt számomra elég nehezen elviselhető ember, de legalább vele érdemes beszélgetni. Más a szakmája és sok mindent tanulhattam meg tőle emiatt. A mai világban erre nincs igénye az embereknek. Különösen a lányoknak. Megsértődhetnek most ezen, de tényleg sokkal érdektelenebbek ilyen téren.

Nekem is nagyon régen volt már kapcsolatom, nem is volt jó tapasztalatom. A féltékenykedés, megfojtás része most nem érdekes, de azért is voltak rettenetesek, mert tényleg benne van az amit mondtál. Én másmilyen vagyok mint a mai fiatalok és tényleg egy idő után már nem lehet beszélgetni. Látszik, hogy nem érdekli őket amit mondok, az meg esélytelen, hogy ő kezdjen valamiről beszélni. Ennek ellenére mindig megkaptam, hogy keveset beszélgetünk. Miért veti a szememre egy olyan ember ezt, akivel nem is lehet?

De ettől függetlenül szerintem egy kapcsolatban nem éreznéd magad frusztrálva emiatt. Mert egy kapcsolatban nem érzed egy idő után már annyira kínosnak, hogy ha csak egy szobában tartózkodtok, mindenki próbálja elfoglalni magát valamivel, de nem beszélgettek. Egy idő után természetessé válik.

2018. márc. 10. 10:21
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Én nem beszélek folyamatosan a párommal. Napközben dolgozunk, este néha hulla fáradt vagyok, ő is. Van, hogy csak fekszünk egymás mellett, fogom a kezét, és elalszunk. Máskor több energiánk van, akkor beszélgetünk a világ nagy dolgairól, vagy hülyeségekről, arról, hogy épp mit álmodtunk, vagy tanácsot kérek tőle.

Nem kell mindig beszélni, nem is lehet. Az a lényeg, hogy jól érezd magad a másikkal.

2018. márc. 10. 10:37
 4/6 Diavolino44 ***** válasza:

Olyan nincs, hogy mindennap KELL, azert talalkozol, beszelgetsz, s szexelsz, mert szeretned ezt a partnerrel mindnnap megosztani.

Miert egy baratoddal nem szoktatok hulyesegekrol beszelgetni, dehogyis nem, mi a haverokkal, szinte csak hulyesegekrol beszelunk.

Haverokkal Nem szoktal felhozni olyan temat ami a masikat nem erdekel? Dehogyis nem! Max ha erzed, hogy nagyon nem vevo ra, akkor rovidre fogod.

Valamint, a nok sokkal jobban tudnak es szeretnek is kommunikalni, igy hidd el, meg egy csendes lannyal is sokszor elofordul, hogy be nem all a szaja, s csak partner kell neki, aki meghallgatja.

En se szeretek beszelgetni, szoval aterzem a problemadat. De az ezert 27 ev alatt egy magabiztos fellepessel, lehet talalni baratnot.

Ha adhatok egy tanacsot. Kerj meg baratokat, hogy kommunikacios gyakorlathoz adjanak neked temakat.

Gyujts ossze 20at, ird fel egy kis cetlire. Forditsd le s keverd meg oket. Huzz egyet. Indits el egy webcamerat. S 10 percig beszelj a huzott temarol. Minel jobban a temba kapcsolodo legyen. Nem baj ha dadogsz, nem baj ha nem jut eszedbe semmi, az a lenyeg, hogy kenyszeritsd az agyadat, hogy dolgozzon. Csinald mindennap!

Amikor a tartalom jol megy, akkor menj ra a hangsulyra, hogyan tudod a hangodat melyiteni, hatarozott es karakteresnek lenni.

2018. márc. 10. 10:48
 5/6 anonim ***** válasza:

" nyomni kell a csajnak a szöveget megállás nélkül mert a csajok egy csendes fiúval unatkoznak "

Ez akkora maszlag, hogy ha a kutya bevenné, megveszne tőle. A csajoknak sokkal fejlettebb a beszédkészségük, és szeretnek is élni ezzel az adottságukkal. Neked nem az a dolgod, hogy nyomd a szöveget, hanem hogy odafigyelve terelgesd a beszélgetés folyamát.

Épp az este történt, hogy a feleségemet felhívta egy kolléganője/barátnője, miközben vacsoráztunk. Én befejeztem a vacsit, még mindig beszéltek. Lefürödtem, gondoltam, addigra talán kiszárad a szájuk. Frászt! Még mindig lökték az igét. Megfejtettem egy keresztrejtvényt, még akkor is! Közel 50 percig folyt a csevej, pedig naponta 8 órát össze vannak zárva. :-))

2018. márc. 11. 12:54
 6/6 anonim ***** válasza:
8%

Bocs, még nem akartam elküldeni.

A párkapcsolat nem csak a szexből és beszélgetésből áll. Közös programokból, közös célokért való harcból, és jó esetben - még ha ezt manapság istenkáromlás megemlíteni - utódnemzésből, azok felneveléséből is.

2018. márc. 11. 12:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!