Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mivel dobjam fel kicsit a szexuális életünket?
Több éves kapcsolat. Kívánjuk egymást, de csak este vagyunk együtt munka után. Legtöbbször olyankor már nincs kedvem vagy energiám. Van hogy ráveszem magam, de így is csak egy gyors menet fér bele, egyszóval nem az igazi...Valahogy nem tudok ráhangolódni, átélni.
Mit tehetnék hogy jobb legyen?
25l
Új póz? Amit még nem próbáltatok?
Wellness hétvége? Elengeditek magatokat és mindjárt több kedvetek lesz hozzá.
Pajzán segédeszközok?
Én tudnék ötleteket írni, de ha te magad bevallása szerint munka után energiád sem kedved nem értem miért írtad ki a kérdést.
Ha feldobni akarod, ahhoz még több energia és idő kell, és persze a kedv nem árt meg!
Szóval ez öngól volt, kislány.
Ha én lennék a párod napközben pajzán, erotikus üzeneteket irogatnék neked amiről tudom hogy beindulsz rá. De ha erre kéred a párod akkor elveszti a varázsát, az ilyet nem kényszerből írja az ember.
A másik verzió a helyszín, próbáljátok ki konyhapulton, aztalon, fotelben, széken.
A harmadik, hosszú előjáték, orál, behatolás nélkül. Jelöljétek be a naptárban hogy legközelebb mikor lesz aktus, próbáljátok ki hogy meddig bírjátok a szexet behatolás nélkül.
"Legtöbbször olyankor már nincs kedvem vagy energiám"
Akkor gondold meg a reggelt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!