Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan dobhatnám fel szexuális életünket?
Hát ha egy év után neked kell erőltetni, akkor van rá sansz, hogy már nem csak egy vas van a tűzben....
Többször voltam ilyen helyzetben, nem a levegőbe beszélek. :(
Csatlakozom az előttem szólóhoz, ha egy év után rádunt akkor ott vannak komolyabb bajok. Tőle kellene megkérdezni mi a gondja.
Nem biztos, hogy a kapcsolat a hibás (munka, stressz stb) De benne van a pakliban, hogy már veled van gondja, vagy a kapcsolattal.
Fú mert csak az lehet a háttérben, hogy ráunt... mi pasik sem vagyunk ám szexgépek... oké nincs havi ciklusunk, de nekünk is vannak ám időszakaink, amikor egyszerűen kevésbé kívánjuk a szexet... rengeteg mindentől függhet ez a táplálkozástól az anyagi helyzeten stresszelésig...
Nekem is van, amikor minden nap harcra kész vagyok, meg olyan is, amikor hetekig egyáltalán nem akarom, legszívesebben csak megoldanám magamnak...
És ez nem azért van, mert "2 vasat tartok a tűzben" vagy mert "ráuntam"...
Hanem mert egyszerűen nem vagyunk szexgépek...
Biológia, hogy 1-1,5 év alatt elmúlik a szerelem és akkor sok férfiban (és amúgy nőben is) csökken a libidó. Ez nem fog helyreállni, hiába veszel fel szexis fehérneműt stb. Mondanám, hogy csináljatok hármast, párcserét, de ez csak ideig-óráig fokozza az izgalmat, utána úgyis szétmennétek ha amúgy nem vagytok ilyenek.
Amit szerintem tenni lehetne, növelni a párkapcsolat meghittségét, éttermi vacsorával, közös sportolással, kettesben töltött meghitt hétvégével, hátha ez segít. Ha nem, akkor lapát.
Ez a megszűnik a szerelem mert biológia... istenem ez is mekkora túlmagyarázott kamu...
16 éve vagyunk háasok és szerelmes vagyok a feleségembe...
Ez a megszűnik a szerelem csak egy indok a fiataloknak a félrekrásra...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!