Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kedves Lányok, Nők! Elítélitek, ha egy férfi nagy
mellű (>D-E) párt keres, mert számára az vonzó? Ha
igen, miért? Érdemes ezt egyáltalán felvállalni egy
kapcsolat elején?
Figyelt kérdés
Milyen jelzőkkel illetnétek egy ilyen pasit, és mi befolyásolja a véleményeteket? Saját méret vagy esetleg rossz tapasztalat? Életkor?
85G a melltartóméretem. Nem itélem el, csak nem szeretem ha két mellnek tekintenek összesen. 23L
2018. márc. 14. 07:13
12/40 anonim válasza:
#10 Lehet nobel békedíjad, de a kapcsolatodat akkor is egy testrész köré akarod építeni. Teljesen mindegy hogy melyik ez a testrész, akár a zöld szem is lehet, de abban a pillanatban, hogy egy testrészt teszel az érdeklődésed középpontjába, lesznek olyanok, akik nem akarnak ilyen alapokra építeni. Nyugi, biztos vannak, akiket ez nem érdekel, szóval felesleges ördögnek lefesteni mindenkit, aki nincs a te álláspontodon.
2018. márc. 14. 08:58
13/40 A kérdező kommentje:
# 12
De hiszen a párkeresés nem a szelektálásról (is) szól? Bizonyos vonások (külsők-belsők) fontosabbak úgy együtt. Különben mindenki tetszene mindenkinek. Te is mérlegeled a sajátjaid, nem igaz? Tulajdonságkombinációkba szeretünk bele.
2018. márc. 14. 09:50
14/40 anonim válasza:
Ugyanannyira ítéljük el,amennyira a kedves fiúk,férfiak ítélik el ha egy nő nagy intim méretű 18+ cm, párt keres.
2018. márc. 14. 13:49
15/40 A kérdező kommentje:
Ötletes válasz :D Ezzel sem dicsekedne senki, úgy hiszem, pedig biztosan van ilyen. Ugyanannyi előítéletben volna része.
2018. márc. 14. 15:18
16/40 anonim válasza:
Sajnos a kismellű nők vannak döntő többségben. Ők pedig irigykednek a sokkal vonzóbb nagymellű (természetesre gondolok, nem szilikon) nőkre, innen ered az egész, ezért ítélnek el minket, akiknek természetesen a belső tulajdonságok is legalább olyan fontosak, illetve egyéb külső tulajdongások is számítanak, de mindezek mellett a nagy melleket tartjuk vonzónak. Azért nem ítélnek el, ha azt mondod a szép arcúak, vagy a magasak/alacsonyak/szőkék/barnák/stb. tetszenek, de a nagy mellek annyira magukra vonzzák a figyelmet, hogy rettentően tudnak rá irigykedni. Joggal:)
2018. márc. 14. 16:19
17/40 A kérdező kommentje:
Igen. Ha a nagy mell tetszik, automatikusan olyan, mintha csak az tetszene, és semmi más tulajdonsága nem volna vonzó, pedig ez nem igaz. Pl. ha butácska, akármekkora is lehet bármije, a fene megette.
Azzal vitáznék, hogy a nagy mellűek megengedőbbek. Szerintem talán még szigorúbbak. Pedig pont ők elnézőbbek is lehetnének.
2018. márc. 14. 16:54
18/40 anonim válasza:
Én nem ítélem el azt akinek ez jön be, de nagy mellű nő vagyok és utálom ha valaki csak ezért akar a párom lenni. Mindegy neki hogy mennyire vagyok értelmes, milyen a stílusom, csak a dudákat látja. Hát hervasztó tud lenni. De azért értékelem a párkapcsolatban, ha szereti a melleimet, persze.
2018. márc. 14. 20:12
19/40 A kérdező kommentje:
Ezek szerint volt olyan, aki csak ezért akart a párod lenni? Nem csak egy(-két) alkalmat akart?
2018. márc. 14. 22:03
20/40 anonim válasza:
Mit tudom én, a férfiak hazudnak össze-vissza, lehet hogy egy-két alkalom után lelépett volna, én meg nem vagyok olyan ostoba, hogy belemenjek. Volt aki tutira kapcsolatot akarta, mert magányos volt és belefáradt már a társkeresésbe bla bla, de randin ritkán volt szemkontaktus, ha érted mire gondolok....
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!