Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Kedves Lányok, Nők! Elítélitek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kedves Lányok, Nők! Elítélitek, ha egy férfi nagy mellű (>D-E) párt keres, mert számára az vonzó? Ha igen, miért? Érdemes ezt egyáltalán felvállalni egy kapcsolat elején?

Figyelt kérdés

Milyen jelzőkkel illetnétek egy ilyen pasit, és mi befolyásolja a véleményeteket? Saját méret vagy esetleg rossz tapasztalat? Életkor?

Köszi a válaszokat előre is!

2018. márc. 13. 22:44
1 2 3 4
 1/40 anonim ***** válasza:
97%
Nem ítélem el. Jobb ha az elején tudjuk kinek mi az igénye. Annak nincs értelme, ha valakivel összejövök, majd 2 hónap után dob mert talált nagyobb csecseket 😀
2018. márc. 13. 23:00
 2/40 anonim ***** válasza:
100%
Nem az
2018. márc. 13. 23:02
 3/40 anonim ***** válasza:
100%
Elozo vagyok, marmint nem elitelendo. Mindenki olyan tulajdonsagu part keres,amilyet szeretne
2018. márc. 13. 23:03
 4/40 anonim ***** válasza:
100%
Hú, de rossz helyen van az a zárójel, azt hittem, hogy egy nagy mellű pasi párt keres :D de amúgy miért lenne elítélendő? Max az, ha a többi nőt lenézi a testalkatuk miatt
2018. márc. 13. 23:09
 5/40 anonim ***** válasza:
84%

Én nem ítélem el, de én pl úgyse érdekellek, mert téged a nálam nagyobb mellűek érdekelnek.

(nem kérek privit)

2018. márc. 13. 23:20
 6/40 anonim ***** válasza:
83%
Szerintem hülyeség! Ha a kapcsolat milyenségét a nő mellének nagysága határozza meg akkor megette a fene azt a kapcsolatot!
2018. márc. 13. 23:38
 7/40 anonim ***** válasza:
45%

Ne írd már oda ezt a nem kérek privi szarságot.

Ezt a kérdést még hányszor teszed fel?:)

2018. márc. 13. 23:40
 8/40 anonim ***** válasza:
73%
Nagy általánosságban véve nincs bajom az ilyenekkel, éljék az életüket ahogy akarják (csak aztán ne várják el a kiszemeltjeiktől, hogy ők bezzeg ne legyenek felszínesek) de párkapcsolatot sosem kezdenék azzal, aki erre akar építeni.
2018. márc. 14. 00:07
 9/40 anonim ***** válasza:
100%
Dehogy ítélem el. Nagyon is jó így hogy egyiknek ez tetszik, a másiknak épp az ellenkezője, ezt kismellűként mondom. Engem sem ítélnek el azért, mert a kopasz férfiak nem tetszenek. Puff neki, hát majd más örül neki.
2018. márc. 14. 00:07
 10/40 A kérdező kommentje:

Köszönöm az eddigi válaszokat. Teljesen korrekt, vegyes vélemények.

Tehát kijelenthetjük, hogy egy pasinak lehetnek bármilyen értékei, lehet ő Nobel-díjas professzor vagy csak egy családapa, aki a szürke mindennapok hőse, jó eséllyel megbélyegezhetik, hogy felszínes vagy hülye, mert nagy mellre bukik.

Ha barna hajú, zöld szemű párt keresne, az persze elfogadott. Az ítélkezés alapja az intim testrészre vonatkozó szelektálás, gondolom. Még akkor is, ha nem (csak) azért kedveli az adott személyt, mert az alkata megfelel neki.

Jöhetnek még hozzászólások!

2018. márc. 14. 07:07
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!