Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szerintetek ez probléma?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez probléma?

Figyelt kérdés

Egy jó ideje elkezdtem észrevenni, hogy a telt, husis lányok tetszenek. Emiatt azért is érzem magamat furcsán mert nem is igazán ismerek ilyen lányt.

Még néhány videót is néztem ilyen lányokról. (PL.: https://www.youtube.com/watch?v=RaJqw2wUSGg

https://www.youtube.com/watch?v=Q34VSMAR1vo)

Olvastam néhány dolgot is erről. De nem igazán tudom, hogy most feeder vagyok e?

2018. febr. 8. 10:24
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
24%
Kezd valami mentális problémád lenni. Ezek a nők nem egészségesek
2018. febr. 8. 10:26
 2/12 anonim ***** válasza:
nagyobb a hasa mint az én sörhasam
2018. febr. 8. 10:27
 3/12 anonim ***** válasza:
Uristen, ne mar, hogy ez szexi....
2018. febr. 8. 10:43
 4/12 anonim ***** válasza:
28%
Hát nekem is vannak " extrém" dolgaim, de a tiéd nem piskóta....
2018. febr. 8. 11:04
 5/12 anonim ***** válasza:
52%

Látszik mennyi hozzá nem értő van itt! Csinos és izgató szerintem is! A piszkafa fitnesszgebéket meghagyom a kisfiúknak, akinek még fingjuk sincs, mi a szép egy nőn!

Nomeg a karcsúbb nőknél eleve alap elvárás a vastag bankszámla és a milliós nettó havonta. Azokat fenntartani sem egyszerű...

2018. febr. 8. 11:22
 6/12 anonim ***** válasza:
A feeder az amikor te hízlalsz lányt
2018. febr. 8. 11:34
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

Öcsém ne rohanj a késbe teljesen épp vagy!

Az általad posztolt linkeken vonzó nőies nők láthatóak...

Halovány fogalmam sincs mi toszt jelet az hogy feeder...de nem elég ha azt tudod mi tetszik és hogy pasi vagy?

Miért kell ez a skatulya!?

2018. febr. 8. 11:37
 8/12 anonim ***** válasza:
Az nem mentális probléma, ha más az ízlésed, mint a nagytöbbségnek. Mentális probléma, ha a gyerekekhez vonzódsz vagy az állatokhoz, stb... Én is az egészségesen telt lányokat szeretem. Mondjuk a második már inkább túlsúlyos, mint telt.
2018. febr. 8. 11:52
 9/12 anonim ***** válasza:
"Olvastam néhány dolgot is erről." Na neeee! Az lehetetlen! Ugye ugratsz bennünket?
2018. febr. 8. 14:08
 10/12 anonim ***** válasza:
Szerintem semmi baj ezzel, én is a kövérebb csajokat szeretem. Vállald föl önmagad, és minden könnyebb lesz ;). (Kivéve a csajaid :D)
2018. febr. 8. 14:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!